Haberler

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak'ın Oğlu Hamza Konak'ın Nikahını Kendi Kıydı

Güncelleme:

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak'ın oğlu Hamza Konak ve Büşra Özer, düzenlenen törenle dünya evine girdi. Düğünde genç çiftin nikahını damadın belediye başkanı olan babası kıydı.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, hayatını Büşra Özer ile birleştiren oğlu Hamza Konak'ın nikahını kendi kıydı.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak'ın oğlu Hamza Konak ve Büşra Özer, düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Düğünde genç çiftin nikahını damadın belediye başkanı olan babası kıydı.

Özel bir işletmenin sosyal tesislerinde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde, genç çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptı.

Çifte evlilik cüzdanlarını veren ve mutluluklar dileyen Milletvekili Erdem, evliliğin ve aile kavramının toplum için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Çifte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç çocuk sözünü de hatırlatan Erdem, "Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Kendilerinden en az üç çocuk bekliyoruz. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Oğlunun nikahını kıyarken oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Konak da, "Bu akşam burada iki gencin nikahını kıyacağız, ama iki gençten birisi insanın oğlu olursa bu duygu bambaşka bir duygu oluyor. Şükürler olsun ki Cenab-ı Allah bu güzelliği bana da nasip etti. Onur verici bir olay. Gelinim ve oğluma bir ömür boyu mutluluk diliyorum." dedi

Törenin sonunda ise Konak ve Özer aileleri tebrikleri kabul etti. ???????

Kaynak: AA / Yaşam

Dünya Yunak Yaşam Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title