Haberler

Van'da Cumhuriyet'in 100. yılı için 100 fidan dikildi

Güncelleme:

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, köy çocukları ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle 100 fidan dikti. Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe Göründü ve Yuva İlkokulu öğrencileri katıldı. İlk olarak Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle koreografi yapan minik çocuklar daha sonra fidan dikti. Mahalle sakinlerinin de yer aldığı etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Cumhuriyet'in 100. yılı sebebiyle 100 fidan diktiler

Minik öğrencilerden Cumhuriyetin 100. yılı koreografisi

VAN - Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, köy çocukları ile birlikte Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle 100 fidan dikti.

Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesinde düzenlenen etkinliğe Göründü ve Yuva ilkokulu öğrencileri katıldı. İlk olarak Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle koreografi yapan minik çocuklar daha sonra fidan dikti.

Mahalle sakinlerinin de yer aldığı etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Etkinlik sonunda bir açıklamada bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hasan Kılıç, Yuva ve Göründü mahallelerinde çocukları bir araya getirdiklerini ifade ederek, "Cumhuriyetimizin 100. yılı çerçevesinde 100 çocuğumuzla 100 fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Amacımız yüzyıllar boyunca bu çocuklarımızın bir emeğinin yaşamasını istiyoruz. Cumhuriyet coşkusunu bu şekilde çocuklarımıza daha duygulu bir şekilde vermeye çalıştık. Aynı zamanda çocuklarımızla bir koreografi hazırladık. Bu etkinlik çerçevesinde çocuklara getirdiğimiz hediyelerimizi verdik ve çocuklarımızın daha coşkulu bir şekilde bayram yaşamasını sağladık. Ayrıca mevsim şartları çerçevesinde kasım ayı içerisinde de meyve ağaçlarını dikiyoruz ki, yüzyıllar boyunca o meyve ağaçlarından gelecek nesillerin faydalanmasını istiyoruz. Bunun yanında çocuklarımızın geleceğe bir emanet bırakmaları için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Projede yer alan öğretmen, polis ve öğrenciler ise etkinlikte yer almanın gururunu yaşadıklarını söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Emniyet Müdürlüğü Gevaş Van Polis Eğitim Toplum Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 6 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? #129300 Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 6 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? 6-7 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 6 Haziran Perşembe 2024? 6-7 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Boston Celtics Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 7 Haziran Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 7 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 6 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! ?? Survivor kim kazandı? 6 Haziran Perşembe Survivor'da kim kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 6 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Kassam Tugayları İsrail karargahına sızdı! Güvenlik çitini aşarak saldırdılar

Kassam Tugayları İsrail karargahına sızdı! Güvenlik çitini aşarak saldırdılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title