Haberler

Tekirdağ'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 350 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

Tekirdağ'daki orman yangını kontrol altına alındı: Yangın sonrası oluşan tahribat böyle görüntülendi

Tekirdağ'daki yangında 350 dönümlük alan küle döndü

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da çıkan orman yangını, ekiplerin saatler boyu havadan ve karadan yaptığı müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan ormanlık yangını, ekiplerin saatler süren çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Karadan yangın söndürme araçları ve havadan 2 yangın söndürme helikopteriyle yapılan müdahalenin ardından söndürülen yangında, 350 dönüm ormanlık alan kül olurken, yangın sonrasında ortaya çıkan hasar dron ile havadan görüntülendi.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Serkan Engin ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel de yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Yangın, itfaiye ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınabildi.

Yangında can kaybı yaşanmazken, ekipler yangının çıkış sebebinin tespiti için soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Orman Yangını Çerkezköy Çerkezköy Tekirdağ 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title