Haberler

Şehit aileleri ve gazi yakınlarına tekne turu

Güncelleme:

Pandemi nedeni ile uzun süredir evlerinde kapalı kalan Şehit aileleri ile gazi yakınları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlenen ve Yavuzeli Kaymakamının desteğiyle Rumkale ve Halfeti de tekne turu düzenlendi.

Pandemi nedeni ile uzun süredir evlerinde kapalı kalan Şehit aileleri ile gazi yakınları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlenen ve Yavuzeli Kaymakamının desteğiyle Rumkale ve Halfeti de tekne turu düzenlendi.

Pandemi nedeni ile uzun süredir evlerinde kapalı kalan Şehit aileleri ile gazi yakınları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlenen ve Yavuzeli Kaymakamının desteğiyle Yavuzeli ilçesinde bir gezi programı düzenlendi. Uzun süredir evde kalan Gazi ve Şehit aileleri için Rumkale ve Halfeti de tekne turu düzenlenirken, şehitlik ve Yavuzeli kaymakamını ziyaret edildi. Yavuzeli Kaymakamımız Hasan Raşit Taşkın şehit ve Gazi aileleriyle yakından ilgilenerek onlara gezide eşlik etti.

Programa, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cabbar Cücük, Başkan Yardımcısı Gazi Adem Falcı, Genel Sekreter Gazi Hasan Önder Ağca, İl Jandarma Şehit Gazi İşlem Astsubayı Suna Uslu, Yavuzeli İlçe Emniyet Amiri İsmail Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Volkan Şenocak, Yavuzeli Kaymakamı Hasan Raşit Taşkın katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yavuzeli Türkiye Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
title