Haberler

Sakarya'da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kazada baba ve oğlu hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kamyonet ile kafa kafaya çarpışan otomobil baba ile oğluna mezar oldu

Araçlar hurda yığınına döndü: 2 ölü, 4 yaralı

SAKARYA - Sakarya'nın Taraklı ilçesinde otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında baba ile oğul hayatını kaybetti. Araçların hurdaya döndüğü kazada toplam 4 kişi yaralandı.

Kaza, Taraklı-Göynük yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaza Taraklı Yeni Mahalle mevkiinde meydana geldi. Recep U. kontrolündeki 81 BF 645 plakalı kamyon ile İlker Akyol idaresindeki Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçların adeta hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüsü İlker Akyol ile babası İsmail Akyol hayatını kaybetti. 4 kişinin de yaralandığı olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Taraklı Sakarya Baba 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title