Haberler

Pursaklar'da 3'üncü Çocuk Şenliği etkinliği

Güncelleme:

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 3'üncü Çocuk Şenliği'nde çocuklar eğlendi. Şenlik alanında çocuklara şişme oyuncaklar, mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. Etkinlik 23 gün boyunca devam edecek.

Pursaklar'da 3'üncü Çocuk Şenliği etkinliği

ANKARA - Ankara'nın Pursaklar Belediyesi tarafından 3'üncü kez düzenlenen Çocuk Şenliği'nde eğlence tavan yaptı.

Pursaklar Saray Meydanı'nda düzenlenen Çocuk Şenliği'ne aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Şenlik alanında çocuklar şişme oyuncaklar ile eğlendi. Çocuklara, mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. 9 ayrı bölgede 23 gün boyunca sürecek etkinlikte çocuklara hediyeler dağıtılacak.

Şenlik alanına gelerek çocuklarla vakit geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise çocukların yüzünü güldürdükleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bu yıl 3'üncüsü'nü düzenlediğimiz Pursaklar Çocuk Şenliği'miz devam ediyor. 9 ayrı bölgede 23 gün sürecek etkinliğimizde sürpriz hediyeler, sürpriz yarışmalar, mısır, pamuk şekeri ikramları çocuklar için olacak. Onlar eğlensin diye bu programları yapıyoruz" dedi.

3'üncü çocuk etkinliği Pursaklar Saray Meydanı'nda 23 gün boyunca sürecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Pursaklar Belediyesi Pursaklar Ankara Çocuk Mısır Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title