Haberler

Pursaklar Belediyesi 170 Çocuk İçin Sünnet Şöleni Düzenledi

Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan spor salonunda 170 çocuk için sünnet şöleni düzenledi. Şölen sırasında çocuklara bisiklet dağıtıldı.

Pursaklar Belediyesinden çocuklar için sünnet şöleni

Pursaklar Belediyesi 170 sünnet çocuğu için bisiklet dağıttı

ANKARA - Pursaklar Belediyesi 170 sünnet çocuğu için sünnet şöleni düzenlendi ve sünnet çocuklarına bisiklet dağıttı.

Pursaklar Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesinde bulunan spor salonunda çocuklar için sünnet şöleni düzenledi. Bu sene ikincisi yapılan sünnet şöleni saat 19: 30'da başladı. Şölene gelen çocuklara ve ailelerine pamuk şeker ve dondurma ikram edilirken çocukların eğlenmeli için animatörler ise görev yaptı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şölenden önce sünnet çocukları ile fotoğraf çektirdi. Şölen Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile başladı. Çocukların eğlenmesi için şölende illüzyon gösteri sahnelendi. Şölende Ankara'da tanınan sanatçılardan Engincan sahne aldı. Şölenin ardından 170 sünnet çocuğu 170 adet bisiklet dağıtıldı.

Şölende konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Bu yıl ikincisini düzenlendiğimiz sünnet şölenimiz coşku ile devam ediyor. 170 evladımız erkekliğe ilk adımlarını attı. Çok steril hastane ortamlarında sünnetleri yapıldı ve bugün de düğünlerini ve aslında şölenlerini yapıyoruz. Her bir evladımızın kıyafetinden hediyelerine kadar ayarlandı. Aileler ile birlikte neşe içinde bir sünnet şöleni hazırlamış olduk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Pursaklar Belediyesi Mimar Sinan Pursaklar Sünnet Çocuk Şölen Spor Genel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title