Haberler

Osmaniye'de yıkılan binaların hepsi 1999'dan önce yapılanlar

Güncelleme:

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, deprem sonrası yıkılan binaların hepsinin 1999'dan önce yapılanlar olduğunu belirtti.

OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, 1999 Marmara depremi sonrasında, yönetmeliğe uygun inşa edilen binaların, hasar alsa da ayakta kaldığını belirterek, "Yıkılan binaların hepsi 1999'dan önce yapılanlar" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerden Osmaniye'nin kent merkezinde, 249 bina yıkıldı, 318 bina için acil yıkım kararı verildi. Ağır hasar alan 3 bin 497 binanın yıkımı için de çalışma başlatıldı. Vali Erdinç Yılmaz, depremde oğlu, gelini, 6 aylık torunu ve dünürlerini kaybeden depremzede Hanifi Aslankurt'u ziyaret edip başsağlığı diledi. Aslankurt ile sohbet eden Vali Yılmaz, kentteki yapıların durumuyla ilgili açıklama yaptı. 1999 yılında gerçekleşen Marmara depremi sonrasında çıkan yönetmeliğe uygun inşa edilen binaların hasar alsa da ayakta kaldığına dikkat çeken Vali Yılmaz, "Öncesinde yapılmış çok katlı binalar ağır hasar aldı. Yıkılan binaların hepsi 1999'dan önce yapılanlar" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Erdinç Yılmaz Osmaniye Deprem Yaşam Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü?
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title