Haberler

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

Güncelleme:

Nevşehir'de yaşanan trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı. İki ayrı kavşakta meydana gelen kazalarda yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi.

Araçla çarpışan otomobil kaldırımda bulunan yayaların üzerine böyle savruldu

Dikkatsiz sürücüler kazalara neden oldu

Nevşehir'deki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

NEVŞEHİR - Nevşehir'de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi KGYS kameralarına yansıdı.

Kentte meydana gelen ilk kaza Cevher Dudayev Mahallesinde yaşandı. Kavşağa kontrolsüz giren bir sürücü diğer şeritte ilerleyen sürücünün önüne çıkınca kaza kaçınılmaz oldu. Kazada savrulan otomobil kaldırımda bulunan yayaların üzerine savruldu. Kazada yayalardan birisi kıl payı kurtulurken, diğer yaya otomobil ile bahçe duvarı arasında sıkıştı. Kazada yaralanan kadın Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. KGYS kameralarına yansıyan bir başka kaza da Sümer Mahallesi Üstat Necip Fazıl Bulvarı Sanayi kavşağında meydana geldi. Aksaray istikametinden şehir merkezi istikametine giden tır kırmızı ışıkta geçince minibüse çarpı. Tır şoförünün son anda yaptığı manevra kazaya engel olamadı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

15 Temmuz mahallesinde meydana gelen kaza da KGYS kameralarına yansıdı. Vefa Küçük caddesinde bulunan kavşakta yaşanan kazada ise otomobil sürücüsü kontrolsüz bir şekilde kavşağa girdi. Sol şeritten gelen tırın altında kalmaktan son anda kurtulan otomobile sağ şeritten gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada yaralanan olmazken otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Nevşehir Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title