Haberler

Nevşehir'de Göktaşı Bulundu, İnceleme İstendi

Güncelleme:

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bir vatandaş, bağ evinin bahçesinde bulduğu taşın göktaşı olabileceğini düşünerek incelenmesini istedi. Taşın yaklaşık 2 kilo 700 gram ağırlığında olduğu belirtilirken, yetkililerin inceleme için analize gönderilmesi planlanıyor.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bir vatandaş, kendisine ait bağ evinin bahçesinde bulduğu ve göktaşı olabileceğini düşündüğü taşın incelenmesini istiyor.

Bekir Canlı, AA muhabirine, önceki akşam Yeniyaylacık köyü yakınlarındaki bağ evinin balkonunda çay içerken gökyüzünden bir cismin düştüğünü ileri sürerek, yaptığı incelemede daha önce karşılaşmadığı bir taş bulduğunu belirtti.

Yaklaşık 2 kilo 700 gram ağırlığındaki taşın incelenmesini isteyen Canlı, "Akşam otururken yıldız kayması gibi bir ışık üstümüzden geçerek bahçeye düştü. Araştırma yaptığımızda bir taş dikkatimizi çekti, sıcaktı. Diğer taşlardan da farklıydı. Gök taşı olduğunu düşünüyoruz. Yetkililerin incelemesi için analize göndermek istiyorum." dedi.

Kaynak: AA / Yaşam

İnceleme Gülşehir Nevşehir Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title