Haberler

Narlıdere, Cumhuriyetin 100. Yılını Coşkuyla Kutluyor

Güncelleme:

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine davet ederek, Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını söyledi. Hafta boyunca yapılacak konserler ve fener alayı ile Cumhuriyetin coşkusu doruğa çıkacak.

Narlıdere, bir asrı dolduran Cumhuriyetin 100.yılını büyük bir coşku ve gururla kutlamaya, Atatürk ve silah arkadaşlarını hazırlanıyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, vatandaşları hafta boyunca gerçekleştirecekleri etkinliklere davet ederek, "Halkımızı büyük bir gururla kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimize bekliyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet kenti Narlıdere, 29 Ekim haftasına girilirken, Cumhuriyetin 100.yılını bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Narlıdere'de hafta boyunca yapılacak konserler ve 29 Ekim'de gerçekleştirilecek fener alayı ile Cumhuriyetin coşkusu doruğa çıkacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir anlayışıyla taçlanan Cumhuriyetimize çok şey borçluyuz. Biz, her sene olduğu gibi bu sene de Narlıdere'mizden ülkemizin aydınlık yarınlarına umut saçmaya devam edeceğiz. Bundan 100 yıl önce büyük emek ve fedakarlıklarla kurulan, küllerinden doğan şanlı Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Sonsuza dek yanacak Cumhuriyet meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor; tüm yurttaşlarımızı Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet ediyoruz" diye konuştu.

ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI'NDAN 100 YIL KONSERİ

Narlıdere'de Cumhuriyet kutlamaları, Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası'nın 'Cumhuriyetimizin 100.Yılı Özel Konseri' ile başlayacak. Birbirinden yetenekli çocuklardan oluşan orkestra, 'sihirli flüt' lakaplı dünyaca ünlü flüt virtüözü Şefika Kutluer ile birlikte 'Cumhuriyetimizin 100.Yılı Özel Konseri' ile Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alacak. 25 Ekim Çarşamba günü halka açık olarak gerçekleştirilecek konserde İzmirliler ile bir araya gelecek olan orkestra, klasik batı müziğinden seçme eserler, film müzikleri ve marşları sanatseverlerle buluşturacak. Eğitmen hocaları Ender Ünal, Cüneyt Deniz ve Gülin Özsakarya ile birlikte sahne alacak 70 kişilik orkestrada, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri de yer alacak.

NARLIDERE, CUMHURİYET ATEŞİ İLE AYDINLANACAK

Cumhuriyet kenti Narlıdere'de coşku, hafta sonu doruğa çıkacak. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi, 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da 'Cumhuriyetimizin 100.yılında Çocuklarımızın Sesi' konserine ev sahipliği yapacak. 29 Ekim 1923'ün yıl dönümü olan Pazar günü ise tüm Türkiye'nin olduğu gibi Narlıdere'de Cumhuriyet ateşi ile aydınlanacak. Sabah gerçekleştirilecek resmi törenlerin ardından akşam saatlerinde kortej yürüyüşü ve fener alayı düzenlenecek. Saat 19.00'da başlayacak kortej yürüyüşüne Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği (VOLKSDER) Vos Vos araçlarıyla, Goldwing Clup Motorsiklet Sevdalıları ise motorları ile katılacak. Narlıdereliler, saat 20.00'de Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek zeybek ve dans gösteri ile Cumhuriyetin coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Cumhuriyet Bayramı Ali Engin 29 Ekim Yaşam Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title