Haberler

Yer bu kez İstanbul! Başıboş sokak köpeği bir kadını hastanelik etti

Güncelleme:

İstanbul'da bir kadın sokakta gezen başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Bacağından ısırılan kadın hemen hastaneye kaldırılırken 4 dikiş atıldı. Büyük korku yaşadığını anlatan talihsiz kadın, "Şu anda kuduzla alakalı bir belirti yok. Ama kendi işini gücünü yapamayacak duruma geldim." ifadelerini kullandı.

İstanbul Küçükçekmece'de bir sitenin girişinde başıboş sokak köpeğinin saldırdığı kadın bacağından yaralandı. Bacağına dikiş atılan kadın yürümekte zorlanırken "Şu anda kuduzla alakalı bir belirti yok. Ama kendi işini gücünü yapamayacak duruma geldim." dedi.

BACAĞINDAN ISIRDI

Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde marketten eve dönen Güler Bilge'nin yanına, sitenin ortak kullanım alanında duran bir köpek yaklaştı. Bilge, köpeği sevmek istediği sırada saldırıya uğradı. Köpek, talihsiz kadını bacağından ısırdı. Saldırgan köpek ikinci defa saldırmaya çalıştığı sırada kadın kendini savunmasıyla uzaklaştı. Kadının bağırmalarını duyan pakta oturan gençler, Bilge'nin yardımına koştu. Güler Bilge eşini arayıp durumu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen eşi, Bilge'yi hastaneye götürdü.

Başıboş sokak köpeği yoldan geçen kadını ısırdı

DİKİŞ ATILDI

Hastanede tedavisi yapılan talihsiz kadının kuduz tehlikesine karşı ilk etapta dikiş atılmadı. Ancak sabaha kadar uyumayan kan kaybeden kadının bacağına 4 dikiş atıldı. Daha sonra mikrop kapmaması için 20 tane de iğne yapıldı.

Başıboş sokak köpeği yoldan geçen kadını ısırdı

"ÇIĞLIK ATIP KAÇMAYA BAŞLADIM"

Yaşadığı köpek saldırısını anlatan Güler Bilge, "Ben Küçükçekmece'de oturuyorum. Çok fazla sokak köpeği var. Daha öncede tanıdıklarımız arkadaşlarımızın çocuğunu ve kızımı da kovalamıştı. Pazartesi gecesi 23.00'da markete giderken benim çocuğumun da parkta olabileceğini düşündüm. Kaykay parkının hemen arkasında yürürken bir köpek bana doğru yavaş yavaş geldi. Kendisini sevdirmeye geliyor sandım. O sırada arkadan dolanıp sağ baldırımı ısırdı. Tek ısırıkta bacağımı parçaladı. Saldırıya yönelik bir belirti vermediği için şaşırdım. Sonra diğer bacağıma yönelince ben çığlık atıp kovalamaya çalıştım. Ben bağırdıkça köpek etrafımda dönüp ısıracak bölge arıyor. Ben bağırıp çağırıp elimi yere eğince kaçtı. Orada bulunan gençler yanıma koşup geldi. Ayağımdaki terlik kandan ayağıma yapıştı" diye konuştu.

Başıboş sokak köpeği yoldan geçen kadını ısırdı

"KASLARIM PARÇALANDI"

Sokak köpeklerine çözüm bulunmasını istediklerinde hayvan düşmanı ilan edildiklerini belirten Bilge, "Eşim gelince hastaneye gittik. Hastanede gerekli tedavi ve aşıları yaptılar. Köpeğin kuduz olup olmadığını etin reaksiyonundan anladıkları için normalde dikiş atmıyorlar. Toplamda 4 dikiş attılar. Şuanda kuduzla alakalı bir belirti yok. Şuanda kendi işini gücünü yapamayacak duruma geldim. Hayvan severler acaba neden saldırdı, sen köpeğe ne yaptın diye inanılmaz bir saldırıya geçiyorlar. Ayağımın üzerine basamıyorum. Kayınpederimin değneğini kullanıyorum. Ayağımın kaslarını parçaladığı için sadece parmak ucuma basarak yürüyebiliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sokak Köpeği İstanbul Yaşam Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title