Haberler

Konya'da Aşırı Hız Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Konya'da meydana gelen trafik kazasında Süleyman Aslan'ın kızı ve torunları hayatını kaybetti. Kazada aşırı hız yapan sürücü nedeniyle yaşanan facia sonrası Süleyman Aslan, trafik kurallarına uyma çağrısı yaptı.

1)KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI; ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Kaçak göçmenleri taşıyan bot battı; 5 ölü, 2 kayıp (2)

Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında batan bot ile ilgili açıklama yaptı. 5 kaçak göçmenin öldüğü faciaya ilişkin, "Bugün saat 06.58'de, kaçak göçmenlerin bulunduğu lastik botun battığı ihbarının alınması üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik Botu tarafından 1'i deniz yüzeyinde, 5'i de karada olmak üzere toplam 6 kaçak göçmen kurtarıldı. Deniz yüzeyinde 4, karada ise 1 kaçak göçmenin ise cansız bedenine ulaşıldı. Denizde kayıp düzensiz göçmenler olabileceğinin değerlendirilmesi üzerine bölgeye derhal 1 Sahil Güvenlik helikopteri, 1 Sahil Güvenlik botu, 1 Sahil Güvenlik Dalış Timi ve 1 kara aracı daha sevk edilerek arama kurtarma faaliyetlerine başlanmıştır" denildi. Açıklamada ayrıca lastik botta 13 kaçak göçmenin olduğu, kayıp 2 göçmenin bulunması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

GÖRÜNTÜ TAKİP EDİLİYOR

İZMİR,

==================================================

2)5 YAYANIN ÖLDÜĞÜ KAZA YERİNDE 89 METRE FREN İZİ TESPİT EDİLDİ; 'SÜRÜCÜ AŞIRI SÜRATLİYMİŞ'

5 yayanın öldüğü kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi (2)

Konya'daki kazada kızı Sultan Aslan (30) ile torunları Elif (14) ve Fadime'yi (7) kaybeden Süleyman Aslan, "Sürücülerin trafik kurallarına uymalarını, aşırı hızdan kaçınmalarını, alkollü araç kullanmamalarını istiyorum. Kaç tane ocağı söndürdü. Bu ocakları söndürmesinler, herkes yaşasın. En küçük torunumun gözleri açık gitti. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın. Ne olur başka çocukların gözü açık gitmesin. Bu insanlar hayallerine kavuşsun. Bu insanlar neden hayallerine kavuşamıyor? Başkalarına olan bize de oldu. Başkalarının canı yanmasın. Emine, Kadınhanı'nda yaşıyordu. Annesi ile hasta ziyaretine gitmişler. Ziyaretlerini yapmışlar, dönüşte başlarına bu kaza gelmiş. Tramvaydan inip, yaya yolundan karşısına geçmek isterlerken bu kaza olmuş. Sürücü aşırı süratliymiş. Fren izi, her şeyi ortaya koyuyor. Ben de 25 yıllık servis sürücüsüyüm. Bütün şoförlere sesleniyorum, aşırı süratten kaçınalım. Kimsenin canı yanmasın" dedi. Diğer yandan kazada yaralanan Ali Cemal Atalay'ın taburcu olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Süleyman Aslan Konya Kaza Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title