Haberler

Justin Bieber Sosyal Medyada Tesadüfen Gördüğü Kızı Arıyor

Güncelleme:

Genç neslin gözde şarkıcısı Justin Bieber, sosyal medyada tesadüfen gördüğü bir güzelin peşine düştü. Bieber, "Aman Tanrım! Bu kim" notuyla kızın fotoğrafını paylaştı.

Justin Bieber, sosyal medyada tesadüfen gördüğü bir güzelin peşine düştü. 21 yaşındaki Bieber, Instagram sayfasında ünlü Rus model Irina Shayk'ı andıran bir genç kızın fotoğrafını "Aman Tanrım! Bu kim?" notuyla paylaştı.

TESADÜFEN GÖRDÜ, PEŞİNE DÜŞTÜ

Bieber'ın bu paylaşımının ardından hayranları da hemen genç kızın peşine düştü. Sonunda fotoğraftakinin kim olduğu da ortaya çıktı. Hayranlarının Twitter ve Instagram üzerinden Bieber'e yazdığına göre Irina Shayk'ı andıran bir görüntüye sahip olan o genç kız Cindy Kimberley. Küçük şöhretini de Instagram'da paylaştığı selfie pozları ile kendi yüzünü resmettiği kara kalem çalışmalara borçlu.

KISA SÜREDE BEĞENİ REKORU KIRDI

Kısacık bir zamanda binlerce beğeni alan bu fotoğraftaki genç kız, Justin Bieber'ın bazı takipçileri tarafından da ünlü oyuncu Mila Kunis'in 20'li yaşlarının ilk yarısındaki haline benzetildi.

Bazıları da Bieber'ın bu fotoğrafı paylaşması hakkında "Eski sevgilisi Selena Gomez'i kıskandırmaya çalışıyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Justin Bieber Irina Shayk Instagram Yaşam Haberler

500

Yorumlar (37)

kürtMobil-ANDROID:

türkmen dağı düştü.

26
52
yanıtYanıtla
kasap:

Kemal kilicdara benziyor . . . . .

29
8
yanıtYanıtla
nesren jake:

kemal kılıçtaroğlu olabilir

14
17
yanıtYanıtla
:

oğlum mal mısınız nesiniz.

yanıt10
yanıt1
FIRFIR:

hovardalik bati kültürüdür, , türk kültürü degildir, , , ,

22
7
yanıtYanıtla
vurucu tim:

Agzinin Tadini biliyormus Justin Sübesi!

24
4
yanıtYanıtla
savaşa hayır:

hep AKPnin halkı oyalamak için uydurduğu haberler

9
17
yanıtYanıtla
türk:

Ve beyin koşarak uzaklaşır

yanıt19
yanıt6
ahme:

bune la pörsümüş

9
13
yanıtYanıtla
İZMİRLİ YAKIŞIKLI:

JUSTİN AKILLI OL !! ONU SANA YEDİRMEM, YAR ETMEM O BENİM MANİTAM. 6 AY SONRA NİŞANLANACAĞIZ! UZAK DUR YOKSA KAN ÇIKAR !!

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title