Haberler

İstanbul'da Sıcak Havada Serinlemek İçin Denize ve Gölgeye Akın

Güncelleme:

İstanbul'da yüksek sıcaklık nedeniyle vatandaşlar denize girerek serinlemeyi tercih ederken, bazıları da gölge alanlarda vakit geçirdi. Sarayburnu'nda denize girenlerin yanı sıra Beylikdüzü'nde Gürpınar sahilinde serinlemek isteyenler de vardı.

İSTANBUL'da sıcak havadan bunalanların kimi denize girmeyi kimi de gölge alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti. Sarayburnu'nda vakit geçirenler, boğazda denize girerek serinlemeye çalıştı. Beylikdüzü'nde yaşayanlar ise Gürpınar sahilinden denize girmeyi tercih etti.

İstanbul'da yüksek sıcaklık etkisini sürdürürken, sıcaktan bunalan vatandaşlar Sarayburnu'ndan denize girerek serinlemeye çalıştı. Beylikdüzü'nde ise, Gürpınar sahilinden denize giren vatandaşların bazıları güneşlenirken bazıları da ağaç gölgelerinde vakit geçirmeyi tercih etti.

"SARAYBURNU'NUN ÖZELLİĞİ BUZ GİBİ OLMASI"

Arkadaşlarıyla birlikte Zeytinburnu'ndan geldiğini söyleyen Şiar Yol Tay, "Hava sıcak ne yapalım, bunaldık. Arkadaşlarla toplandık. Karpuzumuzu, köpeğimizi aldık denize geldik. Deniz soğuk, bilerek buraya geliyoruz. 20 yıldır burada yüzüyoruz. Burası Sarayburnu, buranın özelliği buz gibi, cam gibi olması. Akıntıyla gidip dolmuş yapıp geliyoruz. Hep beraber 10 kişi Gülhane'den atlıyoruz, sırtımızı akıntıya verip geliyoruz. Biz burayı Bodrum'a değişmeyiz." dedi.

"BEN 1 BUÇUK AYDIR BURADAYIM"

Tatilini Sarayburnu'nda geçirdiğini söyleyen Mustafa Bayır ise, "Ben 1 buçuk aydır buradayım. Yatıyorumz, kalkıyoruz buraya geliyorum. Evi falan terk ettik. Sıcaklar burada bizi etkilemiyor. Hava güzel, deniz güzel. Biz burada denize giriyoruz. Su çok güzel, bugün her günden daha sıcak. İleride akıntı var, burası bize göre akıntı yok, biz burada giriyoruz. İstanbul'un en güzel köşelerinden biri burası, burası bir ömür.Yoldan geöen 'Dayı ne çok yanmışsın' diyor. " diye konuştu.

"BURASI ÇOK GÜZEL, AKINTI VAR"

Sebahattin Aksu, "Bugün hava 38 derece, televizyonlardan dinledim. Havanın sıcaklığından dolayı buraya geldik, Cankurtaran'da denize giriyoruz. Burası çok güzel akıntı falan var, denizi temiz. Burada yüzme bilmeyen insan giremez, bizim gibi profesyonel olmasa da biraz bilgi bilmek lazım. Ben emekliyim burada arkadaşlarım var onlar da emekli zaten çok güzel bir ortam var burada. Herkes ne getirdiyse saat 2-3 gibi açıyoruz burada yiyoruz hep beraber." dedi.

Beylikdüzü'nde ise, serinlemek isteyenlerin adresi Gürpınar Sahili oldu. Kmi vatandaşlar denize girerek serinlerken, kimi vatandaşlar ise ağaç gölgelerinde vakit geçirmeyi tercih etti. Sokak hayvanlarının gölgede serinlemeye çalışması da dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Sarayburnu Beylikdüzü İstanbul Gürpınar Yaşam Güncel Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Mayıs Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar?
'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title