Haberler

İstanbul'da fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu

Güncelleme:

İstanbul'da fırtına nedeniyle Kadıköy Caddebostan sahilinde ve Küçükçekmece Menekşe sahilinde denizde dev dalgalar oluştu. Dalgalar yosun ve taşları sahilyoluna taşıdı.

İSTANBUL'da fırtına nedeniyle Kadıköy Caddebostan sahil şeridinde denizde dev dalgalar oluştu. Küçükçekmece'deki Menekşe sahilinde ise, denizde oluşan dalgalar, yosun ve taşları sahilyoluna taşıdı.

Meteoroloji'nin günlerdir yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da gece saatlerinden itibaren fırtına etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde, Kadıköy Caddebostan Sahili'nde fırtınanın da etkisiyle denizde dev dalgalar oluştu. Koşuya çıkan kimi vatandaşlar dalgaların fotoğraflarını çekti. Küçükçekmece'deki Menekçe Sahili'nde ise, fırtınanın etkisiyle oluşan dalgalar nedeniyle denizdeki yosun ve taşlar sahilyoluna taşındı. Küçükçekmece Menekşe sahilyolunu kullanan araçlar yolda ilerlerken zorlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Küçükçekmece Caddebostan İstanbul Fırtına Kadıköy Doğal Afet Hava Durumu İstanbul Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title