Haberler

Isparta'da Kamyonetle Çarpışan Otomobilde 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetle çarpışan otomobilde 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada ayrıca 3 kişi ağır yaralandı. Kazanın akşam yemeğinden dönüşte meydana geldiği belirtildi.

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin Bayram Ali Ergin (42), oğlu Kadir Ergin (19), yeğeni Züleyha Çetin (8), Azerbaycan uyruklu Samıra Rasulova (43) ve kızı Zılan Khalılova (16) olduğu belirlendi. Aynı kazada Bayram Ali Ergin'in ikiz kardeşi Mustafa Ali Ergin (42) ağır yaralanırken, ikizlerin 5 gün önce doğum günü kutladığı ve kazanın da akşam yemeğinden  dönüşte meydana geldiği öğrenildi.

Kaza, gece yarısı Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Aşağıdinek köyü Dörtyol mevkisinde meydana geldi. Bayram Ali Ergin yönetimindeki 32 LH 760 plakalı otomobil ile M.D. (41) kullandığı 42 AID 166 plakalı kamyonet çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, hurdaya dönen otomobilde sıkışan 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin ise ağır yaralandığı belirlendi. Yaralılar, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılıp, sağlık görevlilerince Şarkikaraağaç Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 2 kişi daha kurtarılamadı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kazada yaşamını yitirenlerin Bayram Ali Ergin, oğlu Kadir Ergin, Züleyha Çetin, Azerbaycan uyruklu Samıra Rasulova ve kızı Azerbaycan uyruklu Zılan Khalılova olduğu belirlendi. Aynı araçta bulunan Mustafa Ali Ergin'in durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan kamyonet sürücüsü M.D. gözaltına alındı.

AKŞAM YEMEĞİNDEN DÖNÜŞTE KAZA YAPTILAR

Mustafa Ali Ergin ile Samıra Rasulova'nın bir süre önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı, Zılan Khalılova'nın Samıra Rasulova'nın önceki evliliğinden dünyaya gelen kızı olduğu, Şarkikarağaç İnönü İlkokulu'nda öğrenci olan Züleyha Çetin'in ise Mustafa Ali Ergin'in ablasının çocuğu olduğu belirlendi. Kazadan önce Bayram Ali Ergin, Kadir Ergin, Züleyha Çetin, Samıra Rasulova, Zılan Khalılova ve Mustafa Ali Ergin'in yemek yedikten sonra eve döndükleri sırada kazanın meydana geldiği belirlendi.

CENAZELER İÇİN İRTİBATA GEÇİLDİ

Öte yandan Bayram Ali Ergin ile Mustafa Ali Ergin'in ikiz olduğu ve 10 Ekim'de doğum günlerini kutladıkları öğrenildi. Samıra Rasulova ve Zılan Khalılova'nın cenazeleriyle ilgili Azerbaycan Konsolosluğu ile irtibata geçildiği, diğer 3 kişinin cenazesinin ise Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yukarıdinek köyünde toprağa verileceği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Şarkikaraağaç Isparta Yaşam Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title