Haberler

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

Güncelleme:

İsmailağa Cemaati'nin vefat eden lideri Hasan Kılıç'ın yerine geçen ismi belli oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, Hasan Kılıç'ın cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada, İsmailağa Cemaati'nin lideri olarak Fikri Doğan'ın tayin edildiğini duyurdu.

İsmailağa Cemaati'nin 93 yaşındaki lideri Hasan Kılıç'ın önceki gün hayatını kaybetmesi sonrası cemaatin yeni lideri belli oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati'nin manevi lideri olarak Fikri Doğan Hoca'nın tayin edildiğini açıkladı.

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetti. Kılıç için Fatih Camisi'nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze merasimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

İSMAİLAĞA CEMAATİ'NİN YENİ LİDERİ BELLİ OLDU

İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati'nin lideri olarak Fikri Doğan'ın tayin edildiğini duyurdu. Topçu, cami bahçesindeki konuşmasında, "Hasan Efendi Hazretimiz dün itibarıyla Hakk'ın rahmetine kavuşuyor. Ancak önceden Hasan Efendi Hazretimizin tensibiyle teklifiyle camiamızın başında cenaze namazını kıldıran, Efendi Hazretimizin arkasından onun yaş haddinden emekli oluşunun peşinde, Efendi Hazretimiz tarafından İsmailağa Cami-i Şerifi'nde imam olarak görev yapan kıymetli Fikri Doğan Hocamız, Hasan Efendi Hazretimizin yerine halifesi olarak taayyün edilmiştir. Bunu bütün camiamıza, sizlere arz ederim." ifadelerini kullandı.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli olduFikri Doğan

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

İsmailağa Camii Hasan Kılıç Cami Dini Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (77)

haksız mıyım:

Memlekete, insanlara, doğaya, hayvanlara hiç bir faydası olmayan, et yığınlarından oluşan sakallılar topluluğu...

1536
138
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

Haksız mıyım , senin rumuzdan bir kaç tane var sanırım.

yanıt23
yanıt16
haksız mıyım:

sen müslümanlardan neden rahatsızsın diye sormayacağım çakma cehp trolü. çünkü sizin, cehp nin genetiğine kodlanmış din düşmanlığı. dün neyseniz bugün de öyleyseniz. müslümanın varlığı bile size batar. bir zararı nın olmasına gerek yok. Allah kurtarmasın sizi.

yanıt50
yanıt143
ASD:

HER ZAMANKİ GİBİ HAKSIZSIN

yanıt29
yanıt120
THE TURK:

AKLIMA BİRDEN NASREDDİN HOCA'NIN FIKRASI GELDİ; "VALLAHİ KARI, SEN DE HAKLISIN."...

yanıt0
yanıt0
Cengiz:

YiYİCİ mollalar

1445
62
yanıtYanıtla
Kagan Kutlu:

Bunların tümü bir araya gelse bir aspirin kadar faydası olmaz.

870
451
yanıtYanıtla
Recep Efe Akbaş:

Aspirinin a olamazlar

yanıt344
yanıt215
Alkan Karaoglu:

Senin ne faydan var bu ülkeye, parazit

yanıt454
yanıt476
Davut YALANCI:

Alkan Karanınoglu, sen "Parazit" kelimesinin anlamını biliyor musun acaba? Belki bu arkadaşın kimseye faydası yoktur ama en azından tarikatların ya da siyasilerin verdiği zarar kadar kimseye de zarar vermemiştir. Bu ülkede parazit gibi başkalarının sırtından geçinen iki alan varsa bunlardan biri siyaset diğeri tarikattır. Hepsi Allah, din, bayrak, vatan der ama ne hikmetse de yedi ceddine yetecek kadar memleketi sömürüp zenginleşmişlerdir. Hem de hepsiiiii...

yanıt156
yanıt64
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title