Haberler

İngiliz çift bisikletleriyle Asya turunda Eskişehir'i çok beğendi

Güncelleme:

İngiliz çift, bisikletleriyle Asya turu yaparken Eskişehir'i ziyaret ederek çok beğendiklerini söyledi. Yaklaşık 9 aylık bir yolculuk planlayan çift, tüm coğrafyayı keşfedip Tokyo'ya varmak istiyor.

Bisikletleriyle Asya kıtasını gezmek için İstanbul'dan yola çıkan İngiliz çift, Tokyo yolculuğundaki ara duraklardan biri olan Eskişehir'i çok beğendiklerini söyledi.

Bisikletleriyle Asya turu yapmak isteyen İngiliz çift İstanbul'dan çıktıkları yolda Eskişehir molası verdi. Eskişehir'i çok beğendiklerini belirten çift geçecekleri ülkelerin tadını çıkararak tüm coğrafyayı keşfedip Tokyo'ya varmak istediklerini söyledi. Yaklaşık 9 aylık bir yolculuk planladıklarını dile getiren 49 yaşındaki James, yolculuklarının henüz başında olmalarına rağmen Eskişehir'in ve Eskişehirlilerin seyahatlerinde önemli bir hatıra olacağının altını çizdi. Eşi Claire ile yolculuklarının çok eğlenceli geçtiğine değinen James, Eskişehir'de karşılaştıkları insanların çok içten güldüğünü ve samimi olduğunu söyledi.

"Eskişehir'e bayıldım"

Seyehat etmeyi çok sevdiğini ve eşiyle birlikte bu yolculukta olmaktan mutlu olduğunu dile getiren James, şöyle konuştu:

Birleşik Krallık vatandaşıyım, Londra'lıyım. Eşimle birlikte İstanbul'dan Tokyo'ya bisikletle gitmek için yola çıktım. Genellikle çadırda konaklıyoruz ama bazen birileri bizi evlerinde misafir ediyor. Dün de harika bir bisiklet otelinde kaldık. Burada çok güzel iki gün geçirdik ve gerçekten Eskişehir'e bayıldım. İnanılmaz bir şehir, burada çok yüksek bir enerjiye sahip bir hayat var. İnsanlar çok içten gülüyor, asla yabancılık çektirmiyor ve sürekli içten gülücükler saçıyorlar." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eskişehir Tokyo Yaşam Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title