Haberler

Fabrikada Büyük Hasar Meydana Geldi

Güncelleme:

Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınan yangın söndürülürken, fabrikada büyük çapta hasar oluştu. Yangında, yaralanan işçi Medet Bozbıyık (35) sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bozbıyık'ın vücudunun bazı bölgelerinde yanıklar oluştuğu öğrenildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, 'Öğleden sonra savunma sanayi alanında faaliyet gösteren bir fabrikamızda yangın çıktı. Yangına, Yahşihan ve Kırıkkale belediyeleri ile MKE A.Ş.'ye ait itfaiye ve arama kurtarma ekipleri gelerek müdahalede bulundu. Herhangi bir can kaybı yok, o sevindirici. Arkadaşlarımız soğutma çalışmalarına devam ediyor. Allah bir daha yaşatmasın' dedi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan da bölgeye gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınan yangın söndürülürken, fabrikada büyük çapta hasar oluştu. Yangında, yaralanan işçi Medet Bozbıyık (35) sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bozbıyık'ın vücudunun bazı bölgelerinde yanıklar oluştuğu öğrenildi.

'HERHANGİ BİR CAN KAYBI YOK'

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, Öğleden sonra savunma sanayi alanında faaliyet gösteren bir fabrikamızda yangın çıktı. Yangına, Yahşihan ve Kırıkkale belediyeleri ile MKE A.Ş.'ye ait itfaiye ve arama kurtarma ekipleri gelerek müdahalede bulundu. Herhangi bir can kaybı yok, o sevindirici. Arkadaşlarımız soğutma çalışmalarına devam ediyor. Allah bir daha yaşatmasın dedi.

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan da bölgeye gelerek, yetkililerden bilgi aldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Osman Türkyılmaz Mustafa Kaplan Milletvekili Kırıkkale Yahşihan AK Parti İtfaiye MKE Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title