Haberler

Erzurum'da TCDD'ye ait depoda yangın çıktı

Güncelleme:

Erzurum'da, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarına (TCDD) ait depoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili Erzurum Valiliği tarafından inceleme başlatıldı.

Erzurum'da, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarına (TCDD) ait depoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki TCDD'ye ait tek katlı depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Personelin ihbarı üzerine olay yerine Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etti. Ekipler, yangının deponun bitişiğindeki ambarda bulunan benzin varillerine ulaşmaması için çaba gösterdi.

Polis ekipleri de güvenlik şeridiyle önlem alarak deponun yakınına kimseyi yaklaştırmadı.

Ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürülen yangın nedeniyle deponun çatısı kullanılamaz hale geldi.

Erzurum Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün öğle saatlerinde, Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde yer alan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'na ait atölye ve depoların bulunduğu bölgede çıkan yangın, Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Yangının çıkış nedeniyle ilgili Erzurum Valiliği tarafından inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: AA / Yaşam

Türkiye Cumhuriyeti Erzurum Valiliği İnceleme Erzurum İtfaiye Türkiye Tcdd İtfaiye Güvenlik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title