Haberler

Didem Arslan'ın programında ilginç anlar! 30 yaş küçük aşkıyla yüzleşen adam, yayında üstünü başını parçaladı

Güncelleme:

Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi tarafından kandırıldığını söyleyerek Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına başvuran adam, canlı yayında sinir krizi geçirdi. Programda sevgilisiyle yüzleşirken öfkeden deliye dönen adam, üstünü başını yırttı.

73 yaşındaki Necmettin Bey, 30 yaş küçük sevgilisi Sevil Hanım tarafından kandırıldığını söyleyen Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına başvurdu. Canlı yayında sevgilisiyle yüzleşen adam sinir krizi geçirdi.

"BANA KADIN MÜŞTERİLERİNİN UYGUNSUZ BÖLGELERİNİN FOTOĞRAFLARINI ATIYOR"

Necmettin Bey 43 yaşındaki Sevil Hanım ile imam nikahı kıydığını ancak aldatıldığını ve kandırıldığını söyledi. Canlı yayında "Zengin erkek avcısı" olarak bahsettiği sevgilisiyle yüzleşen Necmettin Bey, "Sevil Hanım'ın kuaför dükkanı var. Bana müşterilerinin özel bölgelerinin olduğu uygunsuz fotoğraflar yolluyordu" diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Necmettin Bey'in sözlerine karşısında ağzı açık kalan Didem Arslan ise Sevil Hanım'a "Ben sizinle ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Eğer böyle bir şey yoksa temizsiniz zaten" dedi.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de ilginç anlar! 30 yaş küçük aşkıyla yüzleşen adam, yayında üstünü başını parçaladı

ÜSTÜNÜ BAŞINI YIRTTI

Hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlayan Sevil Hanım ise Necmettin Bey'i suçlayınca ortalık bir anda karıştı. Canlı yayında sinirlerine hakim olmayan Necmettin Bey, bir anda üstünü başını yırtmaya başladı. Ne diyeceğini bilemeyen Didem Arslan "Yayın yapamıyorum, sakinleş" diyerek Necmettin Bey'i uyardı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de ilginç anlar! 30 yaş küçük aşkıyla yüzleşen adam, yayında üstünü başını parçaladı

Ecem Altan
Haberler.com - Yaşam

Didem Arslan Yılmaz Televizyon Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

Bilir Kişi:

Bu konuda yetkisi olan kurumlar, yetkililer ne iş yapıyor acaba? Böyle saçma sapan programları izlemek zorunda mı bu halk? Gerçi zihniyeti sorguladığımda, bir bölümde maalesef izliyor. İzliyor ki reyting alarak yayın hayatına devam edebiliyor. Yazıklar olsun ya..

53
2
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Bunun adı tiyatro...

39
1
yanıtYanıtla
Basin:

Bu programlar o kadar egreti, sow gibi duruyorki gargalar güler:) arada cinayat yada kayiplar bulunmasa seyredilmezler. Anca kendi gibiler seyrediyordur. Otoparkciya tukurup isinden eden ve hasta cocugunu magdur eden degilmiydi bu gaci ?

13
1
yanıtYanıtla
Spectrum:

National geographic ve Discovery channel. Diğer kanallar 5 para etmez, çöpe at gitsin.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title