Haberler

Denizde fenalaşan çocuk boğularak hayatını kaybetti! Ortaya çıkan gerçek kahretti

Güncelleme:

İstanbul Avcılar sahilinde denize giren Ahmet Alizzo, yüzerken fenalaşarak boğuldu. Cankurtaranlar tarafından fark edilerek sahile çıkarılan ve hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki Ahmet Alizzo hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alizzo'nun astım hastası olduğu öğrenildi.

Denizköşkler Mahallesi'ndeki Avcılar Belediyesi Plajı'na kardeşi ile gelen Ahmet Alizzo (14) saat 17.00 sıralarında suya girdi. Bir süre sonra fenalaşarak çırpınmaya başlayan Ahmet Alizzo'yu fark eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi cankurtaranları duruma müdahale etti. Su yutan ve suni teneffüs yapılan Ahmet Alizzo için sağlık ekibi istendi. İlk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulansla Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılan Suriyeli uyruklu Ahmet Alizzo, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

ASTIM HASTASIYMIŞ

Ağabeyine kıyıda yapılan müdahaleleri gözyaşları içerisinde izleyen kardeşi, Ahmet Alizzo'nun astım hastası olduğunu söyledi.Olay sırasında sahilde bulunan Yolcu Saygın, çocuğun çırpındığını görünce hemen görevlileri uyardığını ve kendisinin de yardım ettiğini söyledi. Çocuğun hastaneye kaldırıldığında çok kötü durumda olduğunu belirten Saygın, "Hasta olduğu belliydi. Ağzından köpük geliyordu" dedi.

Denizde fenalaşan çocuk boğularak hayatını kaybetti! Ortaya çıkan gerçek kahretti

Denizde fenalaşan çocuk boğularak hayatını kaybetti! Ortaya çıkan gerçek kahretti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İstanbul Avcılar Astım Çocuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (15)

sade vatandaş:

her insan gitsin kaderini kendi ülkesinde yaşasın ekmeğime havama suyuma işime geleceğime ülkenin kıt kaynaklarına göz dikmiş yabancı ülke insanlarının hiç birini bu memlekette istemiyorum binbir güçlükle kurduğumuz bu ülkede yaşamak bizim hakkımız

158
138
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Sende kendini insan katagorisinde görüyorsun öyle mi. Bir insan olarak senin adına utanıyorum.

yanıt46
yanıt33
sade vatandaş:

gidin şehitliklere bakın doğuda teröristlerle mücadele edip şehit olanlardan hangisi suriyeli onlar nargile içip bu ülkenin sefasını sürüyor bizim çocuklarımız vatanını savunurken doğuda şehit oluyor herkes ülkesini neresiyse çeksin gitsin yabancı falan istemiyoruz

yanıt26
yanıt14
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Oğlum kafanız eksik mi sizin ya 14 yaşında çocuk ölmüş siyaset yapıyorsunuz bide utanmadan gülme ikonu atanlar var, vay sizin insanlığınızı ben.

197
46
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

lafını misliyle sana iade ediyorum söz konusu vatansa gerisi teferruattır herkes gitsin kendi ülkesinde yaşasın kimseyi ekmeğime suyuma işime çoluk çocuğumun rızkına ortak etmem yüz bulsanız ülkenin kendi vatandaşlarını bile ülkeden sürecek duruma geldiniz

yanıt51
yanıt51
RDK 1903 :

bu ülke kurulurken yanında kimler vardı kaderini burda yaşayanlar kimlerdi git çanakkale ye bak öğren.orda yatan türk şehidler kadar halepşam musul ve daha birçok şehid var.

66
90
yanıtYanıtla
aristoteles:

Yalan söylüyorsun

yanıt0
yanıt0
sade vatandaş:

istersen memleketin size tapusunuda verelim zaten istediğiniz bu git edirne kapıya yada bulunduğun şehire şehitliğe bak şehit olan mehmetçiklerinden doğuda teröristlerle mücadele edenlerin hangisi suriyeli onlar burada nargile içip keyif yapıyor askerlerimiz orada şehit oluyor ne minneti

yanıt25
yanıt12
BİLAL UZUNOĞLU:

Ölmüş adam ölmüş ne biçim insanlarsınız ya sözlerim haksız değil ancak bu insana bu söylenmez yazık acıyorum

85
45
yanıtYanıtla
pederpan:

Rabbim ailesine sabırlar versin, ölümün üzücü olmayanı yok ama çocuk yaşta olanı daha çok etkiliyor.

43
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title