Haberler

Cübbeli Ahmet ekonominin kötü gidişini namaz kılmamaya bağladı

Güncelleme:

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmed Mahmud Ünlü, ekonominin gidişatını toplumun namaz kılmamasına bağladı. 'İmansızlıktan sonra en büyük günahın namazsızlık olduğunu ifade eden Ünlü, "Toplumun yüzde 90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra 'ekonomi neden böyle' diyorsunuz. Sen ekmek bulduğuna şükret'' dedi.

İsmailağa Cemaati imamlarından Ahmed Mahmud Ünlü, çok konuşulacak bir çıkışta yaptı. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen, konuşmasında ekonomik gidişatın kötü olmasının sebebini toplumun namaz kılmamasına bağladı.

''NAMAZ KILINMADIĞI İÇİN EKONOMİ KÖTÜ''

Konuşmasında imansızlıktan sonra en büyük günahın namaz kılmamak olduğunu söyleyen Ünlü, bir de örnek vererek Ben-i İsrail'de bir kasabaya günahkar birinin geldiğini ve su içtiğini bunun sonucunda oradaki bütün su içme yerlerinin kuruduğunu söyledi.

"SEN EKMEK BULDUĞUNA ŞÜKRET"

Ünlü, ''İmansızlıktan sonra en büyük günah namaz kılmamak. Toplumun %90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra 'ekonomi neden böyle' diyorsunuz. Sen ekmek bulduğuna şükret'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Cübbeli Ahmet Hoca Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (29)

buğdayın türküsü:

Avrupalılar namazmı kılıyor onların ekonomisi neden iyi ozaman

304
81
yanıtYanıtla
Turgut Reis:

Avrupanın borcu ne kadar Turkiyenin borcu ne kadar sonra konuş. ABD nin borcu saniyede 50bin dolar yükseliyor.

yanıt0
yanıt3
Guatavo:

Yazık,iktidara sahip çıkacam diye kime sallayacağinizi şaşırmışsınız,fiyatlardan Allah'ı bile sorumlu tuttunuz.Dini kullanmadığınız yer kalmadı,kaç yaşına gelmişsiniz hala yalakalık peşindesiniz bari kendinizden utanın,Allah'a nasıl hesap vereceksiniz

249
73
yanıtYanıtla
bekir yapici:

demekki cüppeli hoca bir kurumdan maas almadan bir yerde calismadan bol bol namaz kildigi icin aile boyu bolluk refah icinde yasiyormus bende bu degirmenin suyu nereden diyordum.

218
70
yanıtYanıtla
İsa AYNI:

dogru yanlış tartısılır , ama bunda hukumetın hıcmı sucu yok yapmayın gözünüzü seveyım. Sabhtan aksama kadar ıbadet etsen ama çalışmasan onune yemek gelırmı, bugdayı ekmesen bugday olurmu ???

131
17
yanıtYanıtla
ARSLAN HAN:

Desene isveç başını secdeden kaldırmıyor... Bereketsizlik vs doğrudur Allah'ı umutmal ibadetten uzaklaşmaktan gelir ancak ekonomi çalışmak çalışmak çalışmak

127
21
yanıtYanıtla
Crimson Rose:

Bir de haberi beğenen tipler var gerçekten numunesiniz

117
30
yanıtYanıtla
tolga baran:

namaz kılan zengin miymiş o zaman 2 ihtimal var ya ben yanlış kılıyorum yıllardır ya da sen ve senin din adı altında parayı çuvalla yerken bize kese kadar kaldığı için böyle konuşuyorsun ki keyfiniz bozulmasın

125
20
yanıtYanıtla
gönül güneş:

Gördün mü ne kadar kolay iftira atıyorsunuz ya

yanıt0
yanıt3
bekir yapici:

gayri müslümlerde namaz kilmiyor hocalar Allahin onlara bu dünyada bolluk verip ahirette cezalarini verecegini söylüyorlar o zaman namaz kilmayan müslümanlar bu dünyada cezasini cekiyorsa öteki tarafta hesap ceza yokmu?

83
23
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title