Haberler

Çankırı'da yangın: 1 ev, 1 ahır ve binlerce saman balyası yangında küle döndü

Güncelleme:

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bilinmeyen sebeple çıkan yangında 1 ev, 1 ahır ve binlerce saman balyası küle döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve yangın kontrol altına alındı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Çankırı'da yangın: 1 ev, 1 ahır ve binlerce saman balyası yangında küle döndü

ÇANKIRI - Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bilinmeyen sebeple çıkan yangında 1 ev, 1 ahır ve binlerce saman balyası küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bir evde belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede evi saran alevler çevredeki diğer yapılara da sıçradı. Yükselen alevleri gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 1 ev, 1 ahır ve 7 bin 500 saman balyası küle döndü.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İnceleme Çankırı İtfaiye Çerkeş Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title