Haberler

Büyükçekmece'de denize giren yaşlı adam boğuldu

Güncelleme:

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yüzmek için denize giren 62 yaşındaki adam boğularak hayatını kaybetti. Olay, Büyükçekmece Celaliye Mahallesi'nde halk plajında yaşandı.

Büyükçekmece'de denize giren yaşlı adam boğuldu

İSTANBUL - İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde iddiaya göre yüzmek için denize giren 62 yaşındaki adam bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. 62 yaşındaki adam ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Büyükçekmece Celaliye Mahallesi'nde halk plajında yaşandı. İddiaya göre, Hamit Bilir yüzmek için denize girdi. Bilir, bir süre sonra yüzerken çırpınmaya başladı. Bilir'i gören arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar adamı kurtarmak için denize girdi. Bilir, denizden çıkarıldıktan sonra ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Uzun süre kalp masajı ve müdahalede bulunulmasına rağmen 62 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Bilir'in cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Büyükçekmece İstanbul Celaliye Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title