Haberler

Başkan Yılmaz'dan 89 yaşındaki gaziye ziyaret

Güncelleme:

Başkan Yılmaz'dan 89 yaşındaki gaziye ziyaret Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, '19 Eylül Gaziler Günü' münasebetiyle Kore Gazisi Ahmet Santır'ı ziyaret etti.

Başkan Yılmaz'dan 89 yaşındaki gaziye ziyaret

BURSA - Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, '19 Eylül Gaziler Günü' münasebetiyle Kore Gazisi Ahmet Santır'ı ziyaret etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı ile birlikte Gaziler Günü'nde Kore Gazisi 89 yaşındaki Ahmet Santır'ın evine konuk oldu. Başkan Yılmaz'ın ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyan ve uzun süre sohbet eden Ahmet Santır, savaş zamanında yaşadıkları sıkıntılardan ve o günleri nasıl atlattıklarından bahsetti. Şehit aileleri ile gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, belediye kapıları ve gönül dünyalarının onlara sonuna kadar açık olduklarını söyledi.

'Vefa borcumuz var'

Geçmişinden aldığı güçle geleceğe bakan bir medeniyetin mensubu olduklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Bizi diğer milletlerden ayıran en önemli unsur tarihimizin her döneminde, milletin birliği ve ülkenin bütünlüğü için kendi canlarını hiçe sayan kahramanlar yetiştirebilmiş olmamızdır. Bu aziz millet tarih boyunca birliğini, beraberliğini ve vatanının bütünlüğünü korumak için hem ülke içerisinde hem de ülke dışında zalimlere karşı büyük bir mücadele vermiş, vermeye de devam etmektedir. Bu mücadelede her zaman sulhtan yana tavır takınan Türkiye, tarih boyunca zalimlere karşı mazlumların yanında yer almıştır. Kore gazilerimiz de bunun canlı örneklerindendir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

19 Eylül Gaziler Günü Mehmet Melih Oktay Yıldırım Kore Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

title