Haberler

Başakşehir'de Bilal-i Habeşi Camii ve 4-6 Yaş Eğitim Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Başakşehir'de yapılan Bilal-i Habeşi Camii ve 4-6 Yaş Eğitim Merkezi dualarla hizmete açıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada yeni eserlerin ilçeye kazandırılacağını belirtti.

Başakşehir'de, yapımı tamamlanan Bilal-i Habeşi Camii ve 4-6 Yaş Eğitim Merkezi dualarla hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Hamdolsun, bir camimizi ve eğitim merkezimizi daha ilçemize kazandırdık" dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Kayabaşı mahallesinde yapımı tamamlanan Bilal-i Habeşi Camii ve 4-6 Yaş Eğitim Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Cuma namazı öncesi Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Başkan Kartoğlu, "Camiler, ilçemizin manevi bekçisi, şehrimizin huzur köşesi, birlik ve beraberliğimizin teminatıdır" dedi.

Başakşehir'e yeni eserler kazandırılacak

Bilal-i Habeşi Camii'nin ilçenin manevi atmosferini güçlendireceğini ifade eden Başkan Kartoğlu, "Camimizi ibadete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hamdolsun, bir camimizi daha ilçemize kazandırdık. Üretmeye, yenilenmeye ve yeni eserleri şehrimize kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Camimizin yanı başında bir de 4-6 yaş eğitim merkezi bulunuyor. Çocuklarımız burada eğitim alacak." diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yasin Kartoğlu Başakşehir Yerel Haberler Yaşam Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

Bakmadan Geçme

Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de düşen eğitim uçağında neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli? Kurban Bayramı tatiline 20-21 Haziran eklenecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak? EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ! Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte o tarihler! KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 gün mü, uzatılacak mı? Kurban'da kaç gün tatil? Milyonların beklediği haber geldi! FATMA KARANFİL KİMDİR? Aşk-ı Memnu Şayeste'si Fatma Karanfil nereli, kaç yaşında öldü? Fatma Karanfil öldü mü, kaç yaşındaydı? Fatma Karanfil kanser mi, neden öldü? Mbappe'nin Real Madrid'deki maaşı belli oldu!
Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title