Haberler

Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğü Sokak Hayvanlarının Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Güncelleme:

Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğü, yenilenen tedavi, yoğun bakım ve ameliyathane odasıyla sokak hayvanlarının yaralarını iyileştirmeye devam ediyor. Sahipli ve sahipsiz tüm canlar için hizmet veren müdürlük, hayvan hakları, çevre ve halk sağlığının korunması için çalışmalar yapıyor.

Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri yenilenen tedavi, yoğun bakım ve ameliyathane odasıyla beraber sokak hayvanlarının yaralarını sarmaya devam ediyor.

Yaşamın bir parçası olan sokak hayvanları da yaşanan depremlerden en çok etkilenen canlılardan oldu. Sahipli ve sahipsiz olmak üzere tüm canlar için hizmet veren Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğü, hayvan hakları, çevre ve halk sağlığının korunması yönünde çalışmalarda bulunuyor.

Özellikle yaz aylarındaki sıcakların verdiği olumsuz etkiyle hastalanan, sahipsiz kalan ve yaralanan sokak hayvanlarına her zaman destek olan Adıyaman Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek ve hayvanlardan kaynaklanan şikayetlerin ortadan kaldırılmasını sağlamak için Veterinerlik Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Veterinerlik binasındaki ameliyathane odasını yenileyerek, hayvan bakım kapasitesi arttırılan ve içerisinde röntgen cihazları, yoğun bakım ünitesi ve birçok ekipman bulunan yeni oda da sokak hayvanları iyileştirilmeye devam ediliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürü Veteriner Hekim Yusuf Işık, "Vatandaşların Beyaz Masaya bıraktıkları talep üzerine getirdiğimiz sokak hayvanlarımızı tedavi etmeye devam ediyoruz. Hayvan haklarıyla beraber çevre ve halk sağlığının korunması bizler için önemli bir nokta. Depremin ardından binamızdaki tedavi, yoğun bakım ve ameliyathane odamızı yeniledik ve bu sayede bakım yapabileceğimiz hayvan sayısı artmış oldu. Adıyaman Belediyesi olarak sokaktaki canlarımızı iyileştirmek ve hayvanlardan kaynaklanan şikayetlerin önüne geçmek için ekip arkadaşlarımla beraber yoğun gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızdan ise sokakta yaşayan canlılara gösterdiğimiz duyarlılıktan ötürü teşekkür telefonları almak bizleri mutlu ediyor. Bu konuda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç'a teşekkür ederim" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Adıyaman Belediyesi Yaşam Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title