Haberler

19 Yıllık Eşi Tarafından Aldatılan Koca: Sokağa Çıkamıyorum

Güncelleme:

İstanbul'da, 19 yıllık eşinin kendisini aldattığını, sevgilisinden çocuk aldırınca öğrenen taksi şoförü, "Böylesi dizilerde olur sanıyordum, sokağa çıkamaz oldum." dedi.

İstanbul Büyükçekmece'de taksi şoförlüğü yapan Z.B. (42), 19 yıllık eşi C.B.'nin kendisini aldattığını, sevgilisinden çocuk aldırdığını ve kürtaj işlemi için de imzasının taklit edildiğini öğrendi.

2012'de yaşanan kürtaj olayını 2014'te öğrenen ve eşine boşanma davası açan Z.B., hastaneden, kürtajı yapan doktordan, eşi ve eşinin sevgilisinden avukat Yaprak Gizem Kara kanalıyla dava açıp 470 bin TL'lik tazminat talep etti.

"SOKAĞA ÇIKAMAZ OLDUM"

"19 yıl aynı yastığa baş koyduğunuz eşiniz sizi başka bir erkekle aldatıyor ve bir de hamile kalıp gizlice kürtaj yaptırıp çocuğu aldırıyor" diyen Z.B., şunları söyledi:

"Anlattıklarında duyduklarıma inanamadım. Karım C.B.'yi öldürüp sonra intihar etmeyi düşündüm. 4 çocuğumu düşünüp vazgeçtim. Onları yapayalnız bırakamazdım. Ama yaşananlardan sonra sokağa çıkamaz oldum. Birileri bir şey diyecek diyecek diye kimseyle konuşmuyorum."

"BU TÜR OLAYLAR SADECE DİZİLERDE OLUR SANIYORDUM"

"Bu tür olaylar sadece dizi filmlerde olur sanıyordum. Ama her nedense benim başıma da geldi. Eşimin beni aldattığını öğrenince savcılığa gidip şikâyetçi oldum. Eşim de ifadeye çağrılmış, 'Kocamla aramda sorunlar vardı. Bir anlık nefretim sebebiyle Mustafa diye ismini bildiğim kişiyle ilişkiye girdim. Hamile kaldığımı anlayınca kürtaj olmamı söyledi. Kürtaj için o kişi kocamın yerine imza attı. Hastane masrafını ödedi. O tarihten sonra bir daha görmedim' diye ifade vermiş."

"BU KADIN BENİ VE ÇOCUKLARIMI YERİN DİBİNE SOKTU"

Olayın ardından boşanma davası açtığını söyleyen Z.B., şöyle devam etti: "Toparlanmaya çalışıyorum. Sabah hava aydınlanmadan işe, akşam da mesai biter bitmez gece karanlığında evime gizlice girip çıkar oldum. Bu kadın beni ve çocuklarımı yerin dibine soktu. Aldatma olayını bilen herkes arkamdan fısıldayarak konuşuyor."

"16 YAŞINDAKİ KIZIMIN ANNESİNİ ÖRNEK ALMASINDAN KORKUYORUM"

4 ay önce karısının 16 yaşındaki kızını da alıp ortadan kaybolduğunu anlatan Z.B., "Savcılığa başvurup kızımın bulunmasını istedim. 4 aydır kızımdan haber alamadım. Kızıma doğru örnek olacağını sanmıyorum. Kızım daha 16 yaşında. Annesini örnek alıp yanlış bir şeyler yapmasından korkuyorum." dedi.

"BUNDAN SONRAKİ TEK AMACIM..."

Bundan sonraki tek amacının çocukları olduğunu söyleyen Z.B., "O kadından boşanıp mümkünse onu hiç görmek istemiyorum. Tek amacım her şeye onsuz başlamak. Çocuklarımla huzur içinde yaşamak. Onların hem annesi hem de babası olacağım." dedi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Yaşam

Büyükçekmece Gizem Kara İstanbul Yerel Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (100)

SANCAK BEYİ:

ALLAH ayeti kerimde belirtiyor Zinaki kullarım için en fena şeydir ondan çekinin uzak durun demiş o pis bişeydir twiter facebook çıkdı çıkalı namussuzluk ahlaksızlık aldı başını gidiyor evli barklı kadınlar boy boy fotoraflarını ekliyolar her kadının elinde bir telefon ellerinden düşmüyor kimle mesajlaşıyorlar kimle konuşurlar anlamam başlar kapalı suratta 2 kilo boya facede bi dünya resim ve tanımadıkları erkekler iltifat ediyor ve kadınlar teşekkür ediyor bekar erkekleri cezbediyolar kimileri buluşmaya çağırıyolar artık namussuzluk normal bişeymiş gibi gösteriliyor özellikle tvler zehir saçıyor 60 yaşındaki iş adamı 18 yasında kızla geziyo tozuyor bilmem hangi ünlü 1 ay evli kalıp baskasına gidiyor evlilik çocuk oyuncağı valla 55 yaşındayım açık ve net söyliyim artık bu ülkenin namus perdesi yırtılmış eski zamanı özlüyorum ALLAHdan dileğim kalleş dünyada fazla kalmamak ALLAHA bir an önce kavuşmak

96
3
yanıtYanıtla
BayrakMobil-IOS:

Kadını aldatmaya sevk eden sebepleri irdelemek lazım ? kadın canı yanmadığı sürece can yakmaz

5
58
yanıtYanıtla
Cevhersahin:

Hep bu diziler bozuyor kadinlari. . .

57
2
yanıtYanıtla
beşiktaşk:

en dogru kararı almışsın utanılacak bı durum yok 4 cocuguna sahip cık yeter

56
0
yanıtYanıtla
Orta karadenizMobil-IOS:

Akp zihniyeti

7
48
yanıtYanıtla
cehalet:

sen utanma reis sana bu ihaneti yapan utansın . utanacak yüzü varsa eğer. . . .

53
2
yanıtYanıtla
sinan:

eskiden erkekler daha cok aldatiyordu ama devir degisti kadinlar erkeklerden beter cikti birde internet isleri daha da kolaylastiriyor maalesef.

52
2
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

şimdi adam karısını cezalandırsa bu sefer devlet adamı tıkacak içeri. hem adam hem çocuklarına olacak. devlet gereken cezayı vermezse bu sefer erkek verdimi vay anam kadın cinayeti madın cinayeti. batsın sizin bu beşeri düzeniniz anayasanız. Tek yol ŞERİAT

49
4
yanıtYanıtla
tt:

bana öyle geliyorki seni karinla aldatan adama cep harcligida verirsin. . .

yanıt2
yanıt5
LeventMobil-IOS:

Abim Allah cc yardım etsin inşallah, bu imtihanı gecersin sabır dayan inşallah

51
1
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title