Haberler

Ünlü CEO, Gay Olduğunu İlk Defa Açıkladı

Güncelleme:

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, gay olduğunu resmen açıkladı. Cook, bundan gurur duyduğunu belirterek "Eşcinsel olmam tanrının en büyük hediyesi" dedi.

Daha önce Out dergisinin "Dünyanın en güçlü eşcinseli" olarak duyurduğu Tim Cook, ilk kez kendi ağzından gay olduğunu açıkladı.

"TANRI'NIN BANA EN BÜYÜK ARMAĞANI"

Apple'ın CEO'su Tim Cook, eşcinsel olduğu için gurur duyduğunu belirterek, eşcinsel olmasını 'tanrının kendisine verdiği en büyük hediyelerden biri' olarak gördüğünü söyledi.

DERGİYE YAZDIĞI YAZIDA AÇIKLADI

Bloomberg Businessweek dergisi için bir yazı kaleme alan Cook; "Eşcinsel olmak, azınlık olmanın nasıl bir şey olduğunu anlamamı ve diğer azınlıkların her gün nasıl meydan okumalarla karşılaştığını görmemi sağladı" diye yazdı.

"BAZI ZAMANLAR ZOR VE RAHATSIZLIK VERİCİ OLDU"

Apple'ın 53 yaşındaki CEO'su, "(Eşcinsel olmak) Daha fazla empati kurmam, daha zengin bir hayat yaşamamı sağladı. Bazı zamanlar zor ve rahatsızlık verici oldu; ancak bu bana kendime güvenmemi, kendi yolumu çizmemi, bağnazlık ve olumsuzlukların üzerine yükselmemi sağladı. Bana ayrıca gergedan derisi verdi ve bu, Apple'ın CEO'su olduğunuzda, epeyce işe yarayan bir şey."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tim Cook Apple Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (3)

okan:

pislik. . insanların dişisi erkeği varken. .

14
18
yanıtYanıtla
ZOGOR:

VALLA ADAMIN DURUŞUNDAN BELLİ YAY OLDUĞU , BAKSANA ELİNİ ÇENESİNE DORU NASIL DAYAMIŞ NE DİYELİM VALLA ALAN RAZI VEREN RAZI ARTIKIM YAYMIDIR GAYMIDIR , TEKERLEKMİİDİR HER NE İSE

24
4
yanıtYanıtla
SchenJahn:

Tanrının hediyesi mi yoksa dev gıda firmalarının ABD halkına yedirdiği hatta son 10 yıldır bize de yedirdiği gdo lu östrogen li tavuk ve diğer türlü etlerin getirdiği kaçınılmaz son mu?

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title