Haberler

    Ateş Kuşları 4.Bölüm Fragmanı | "Kaybolanları kimse aramaz..."

    Güncelleme:

    Yeni dizi #AteşKuşları yeni bölümüyle cuma #atv'de!Garibanın çilesi bitmez, ama garibanın birde neyi bitmez biliyon mu? Gardaşı...Ateş Kuşları'nın büyük mücadelesiAteş Kuşları ise kimliksizlik ve parasızlık yüzünden yuvalarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceklerdir.

    Yeni dizi #AteşKuşları yeni bölümüyle cuma #atv'de!

    Garibanın çilesi bitmez, ama garibanın birde neyi bitmez biliyon mu? Gardaşı...

    Ateş Kuşları'nın büyük mücadelesi

    Ateş Kuşları ise kimliksizlik ve parasızlık yüzünden yuvalarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceklerdir. Tekrar sokağa düşmemenin bir yolunu bulabilecekler midir?

    Köksüzler, bebeklerine nasıl bakacak?

    Geçmişte ise Çatal'dan kaçan ve başlarını sokacak bir damları olmayan Köksüz Tayfa kırk günlük bir bebekle sokağa düşmüşlerdir. Çöpte buldukları bebeğe aile olan Köksüzler, minik bebeklerini hayatta tutabilmek için nelerle mücadele edeceklerdir?

    Oyuncular:

    İlayda Alişan(Gülayşe), Görkem Sevindik (Ali), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Serkan Ercan (Menderes), Nizam Namidar (Nizam), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Onat Bulut (Halis), Lilya İrem Salman (Hüma), Sedef Akalın (Şirin), Hilal Uysun (Nermin), Ozan Ağaç (Zümrüt), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Yeşim Dalgıçer (Gazeteci), Kaan Sevi (Cemal), Çınar Yükçeker (Yakup), Almira Abay (Çocuk Mercan), Fatih Fuat Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Görkem Doğan(Pamir), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Umut İnan (Çocuk Ali)

    YouTube kanalına abone ol: http://atv.link/atesk

    Twitter: https://twitter.com/ateskuslariatv

    Instagram: https://instagram.com/ateskuslariatv

    Facebook: https://www.facebook.com/ateskuslariatv

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    Ateş Kuşları Dizi Atv TV Haberler

    Benzine ve motorine indirim geliyor

    Benzine ve motorine indirim geliyor

    Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

    Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

    Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

    Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

    Bakmadan Geçme

    YKS sınav giriş belgesi siyah beyaz olur mu? YKS sınav giriş belgesi siyah beyaz kabul edilir mi? MOURİNHO, ONU İSTİYOR! #9917 Koreli futbolcu Heung Min Son Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? #129349 Benzin ve motorine indirim geldi mi? Benzin ve motorin ne kadar? #128663 HEUNG MİN SON KİMDİR? Heung Min-Son kaç yaşında, nereli, hangi takımda? Heung Min-Son Fenerbahçe'ye mi geliyor? 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur? TRT1 CANLI YAYIN AKIŞI | TRT1 yayın akışında neler var? TRT 1 CANLI İZLE DİLAN POLAT CEZAEVİNDE DEĞİL Mİ? Dilan Polat evinde mi, nerede, olay ne? BENZİN İNDİRİM VAR MI? Akaryakıtta DEV indirim! Benzin motorin indirim mi var, kaç TL? YKS GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR 2024? TYT-AYT ne zaman, saat kaçta? YKS GİRİŞ BELGESİ EKRANI! A H5N2 virüsü nedir? A H5N2 virüsü belirtileri neler? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! SINAVA GİRMEDEN ÖNCE OKUNACAK DUA! TYT-AYT sınavı öncesi hangi dualar okunur? #9997 Üniversite sınavı öncesi okunacak dualar! Dünya Sağlık Örgütü'nden uyarı! Yeni bir salgın mı geliyor? Kuş gribinde ölümcül vakalar arttı mı? 6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW
    Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

    Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title