Haberler

Kazak Milyarder Alijan Ibragimov'un Mega Yatı Fethiye'ye Geldi

Güncelleme:

Kazak milyarder Alijan Ibragimov'un ünlü yatı 'IDynasty', yeniden Muğla'nın Fethiye ilçesi limanına demir attı. Yatın sahiplerinden Shukhrat Ibragimov, Fethiye ve Göcek çevresini gezdi.

Kazak milyarder Alijan Ibragimov'un ünlü yatı 'IDynasty', yeniden Muğla'nın Fethiye ilçesi limanına demir attı.

2021 yılında Covid-19'dan vefat eden Kazakistanlı iş adamı Alijan Ibragimov'un mega yatı "IDynasty", yeniden Fethiye Limanı'na geldi. Fethiye İskelesi'ne yanaşan 4 bin 437 grostonluk yata karadan 220 bin litre yakıt ikmali yapılırken, Alijan Ibragimov'un büyük oğlu Shukhrat Ibragimov'un Fethiye'ye geldiği ve Fethiyeli iş adamı Yunus Önder ile birlikte Fethiye ve Göcek çevresini gezdikleri öğrenildi.

Dünyaca ünlü Kazak milyarder Alijan Ibragimov, 2021 yılında Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Forbes'un milyarderler listesine giren Alijan Ibragimov, 2018'de yatıyla Bodrum ve Fethiye'yi ziyaret etmişti. Bu kez aynı yatla büyük oğlu Shukhrat Ibragimov'un Fethiye'ye geldiği öğrenildi. 101 metre uzunluğundaki 'IDynasty' isimli mega yat Fethiye İskelesi'ne demir atarken yatın sahiplerinden Shukhrat Ibragimov, zaman zaman yattan ayrılarak Fethiyeli iş adamı Yunus Önder ile birlikte Göcek ve çevresini gezdi. Yunus Önder, Forbes zenginler listesinde baş sıralarda bulunan Suudi Arabistan merkezli 350 bin çalışanı ile dünyanın en büyük şirketleri arasına girmeyi başarmış Al Muhaidib Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sulaıman Al Muhaıdıb ve kardeşleri ile dünyanın en büyük enerji şirketleri arasında gösterilen Eusrasian Gas Energy Yönetim Kurulu Başkanı Shukhrat Ibragimov ile birlikte Emad Al Muhaıdıb, Essam Al Muhaıdıb'ın, Fethiye ve çevresinde yatırım amaçlı gözlem yaptıkları öğrenildi.

'IDynasty'e Fethiye Limanı'nda karadan yakıt ikmali yapılırken, 200 milyon euro değerinde bulunan mega yata İzmir'den getirtilen 7 tankerle 220 bin litre yakıt ikmali yapıldığı öğrenildi. Cayman Adaları bayraklı 'IDynasty'ın 220 ton akaryakıt karşılığında yaklaşık 6 milyon TL bıraktığı öğrenildi. 22 misafir ağırlayabilen 'IDynasty'de 34 mürettebat kaldığı bildirilirken, 17 deniz mili azami hıza ulaşabilen ultra lüks yatın, helikopter pistinin yanı sıra yüzme havuzundan tüm lüks özelliklere sahip olduğu da belirtildi. Dünyanın en büyük yatları sıralamasında süper yat 'IDynasty' 77'nci sırada yer alıyor. 'IDynasty'in Fethiye Limanı'ndan İspanya'nın Malaga Limanı'na gideceği öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Turizm

Fethiye Göcek Muğla Seyahat Turizm Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title