Haberler

Karacabey, alternatif turizm seçenekleriyle bayram tatilinin gözdesi oldu

Güncelleme:

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki sahil bölgesi, 9 günlük bayram tatili süresince maksimum seviyelere ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu yılda tatil boyunca toplamda 100 bine yakın yazlıkçıyı ağırlayan ilçeye bağlı Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu'daki yerleşim alanları ve sahiller, adeta hınca hınç doldu. Tatilciler, Karacabey Longozu ve sahilin keyfini çıkardı.

Alternatif turizm seçenekleri ile Karacabey, bayram tatilinin gözdesi oldu

BURSA - Bursa'nın Karacabey ilçesindeki sahil bölgesi, 9 günlük bayram tatili süresince maksimum seviyelere ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu yılda tatil boyunca toplamda 100 bine yakın yazlıkçıyı ağırlayan ilçeye bağlı Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu'daki yerleşim alanları ve sahiller, adeta hınca hınç doldu.

Karacabey,04.07.2023-Bursa'nın Karacabey ilçesindeki sahil bölgesi, 9 günlük bayram tatili süresince maksimum seviyelere ulaştı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da tatil boyunca toplamda 100 bine yakın yazlıkçıyı ağırlayan ilçeye bağlı Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu'daki yerleşim alanları ve sahiller, adeta hınca hınç doldu.

Eşsiz tabiatın tadını doyasına çıkardılar

Karacabey longozuna bayram tatilini fırsat bilerek gelen tatilciler, yanlarına ailelerini de alarak tabiatın zevkini çıkarttı. Serinlemek isteyenler sahilde denize girerken, orman yürüyüşlerinin adresi ise Karacabey Longozu oldu.

Türkiye'nin en uzun sahili

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,"Bir yanda Türkiye'nin en büyük longoz ormanına ev sahipliği yapıyoruz, bir yandan da Türkiye'nin en uzun sahili ilçemiz sınırlarında. Tek parça olarak 14 kilometre, toplamda ise 22 kilometre ile Türkiye'nin en uzun plajı, bu yıl da bayram tatilinde bölgenin ilgi odağı oldu. 9 gün süresince toplamda 100 bine yakın ziyaretçi ağırladı. Havaların da sıcak gitmesiyle plajlar serinlemek isteyenlerle dolarken, alternatif olarak longoz ormanları ve bölgenin dört bir yanındaki piknik alanları da yazlıkçılarla dolup taştı. Çadır ve karavan kamp alanımız da bu yoğunluktan nasibini aldı. Tatil süresince zabıta, destek hizmetleri ve temizlik ekiplerimiz teyakkuzdaydı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Turizm

Karacabey Maksimum Yeniköy Tatil Bursa Turizm Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title