Haberler

İstanbul Balkan Turizm Borsası Fuarı Kapılarını Açtı

Güncelleme:

İstanbul Balkan Turizm Borsası Fuarı, Türkiye ve Balkanlar arasındaki ilişkileri güçlendirirken turizm profesyonellerini bir araya getiriyor.

İstanbul Balkan Turizm Borsası Fuarı 20-22 Eylül 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda kapılarını açtı.

İlk kez düzenlenen İstanbul Balkan Turizm Borsası Fuarı, Türkiye ve Balkanlar arasındaki ilişkileri güçlendirirken aynı zamanda bölgede bulunan ve komşu olan tüm ülkelerin turizm profesyonellerinin tek alanda bir araya gelmesini sağlayacak.

Türkiye'de turizm vizyonunun gelişmesi konusundaki katkıları ve sahip olduğu değerlerle önemli mihenk taşlarından biri olan İstanbul'da düzenlenen 1.İstanbul Balkan Turizm Borsası Fuarı, sektöre yepyeni bir kaynak açarak sektörel iş birlikleri imkanlarının artırılmasını sağlamak amacıyla kapılarını açtı. Bir turizm borsası niteliğinde planlanan fuar, hedef ülkelerden gelecek satın alım heyetlerini dünyanın birçok yerinden gelen katılımcı ve ziyaretçilerle İstanbul gibi stratejik öneme sahip bir pazarda buluşturdu

Böylesine önemli bir pazarda Ayvalık Belediyesi, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü olarak yerini aldı. Ayvalık'ta turizm sezonunun süresinin uzatılması konusunda yoğun çalışmalar yürüten Ayvalık Belediyesi, Ayvalık'ın tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyor. Başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Ayvalık bir markadır, turizmin paydaşlarının buluştuğu her noktada, aranmaktadır ve olacaktır. Özellikle son yıllarda Ayvalık, Balkan Ülkeleri misafirlerinin de uğrak yeri haline geldi, bizde bu önemli oluşumda yer alarak Ayvalık'ımızı, coğrafi işaret alan ürünlerimizi, Belediyemiz bünyesinde düzenlediğimiz başta Teferiç Şenlikleri olmak üzere bütün faaliyetlerimizi tanıtmak için buradayız" dedi.

Türkiye'nin önemli turizmcilerinin buluştuğu fuarda Ayvalık Belediyesi standı katılımcıların ilgi odağı oldu. Ayvalık Belediyesinin bünyesindeki ağaçlardan üretilen zeytin ve zeytinyağı turizmcilerin beğenisine sunuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Turizm

Balkanlar İstanbul Türkiye Belediye Turizm Haberler

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title