Haberler

Edremit Ticaret Odası'nda Termal Turizm Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Edremit Ticaret Odası (ETO) Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Ticaret Bakanlığı'ndan Ticaret Uzman Yardımcısı Osman Acısu'nun sunumuyla Hizmet Sektörünün Rekabet Gücünün Arttırılması Projesi (HİSER) detaylarıyla anlatıldı. Ayrıca, TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Satış Direktörü Elif Ağfaloğlu, önemli fuarlar hakkında bilgi verdi.

Edremit Ticaret Odası (ETO) Meclis Salonunda Termal Turizm Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının ilk oturumunda Ticaret Bakanlığı'ndan Ticaret Uzman Yardımcısı Osman Acısu'nun sunumuyla Hizmet Sektörünün Rekabet Gücünün Arttırılması Projesi (HİSER) tüm detayları ile anlatıldı.

Bakanlık yetkilisinin tavsiyesi ile küme ile hareket edecek gurubun aynı turizm kolunda faaliyet göstermesinin projenin akışı için daha uygun olacağı görüşüne varıldı. ETO üyeleri özelinde termal turizm tesislerinin kümelenmesi uygun bulundu.

Kümelenmeye katılım şartlarının tesislerin termal ruhsat sahibi olmaları, Hizmet İhracatçıları Birliği'ne kaydolmaları ve en az 8 firmanın bir araya gelmesi gerektiğine dair bilgi verildi.

Toplantının ikinci oturumunda TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Satış Direktörü Elif Ağfaloğlu, 20-23 Eylül tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan 1.İstanbul Balkan Turizm Borsası Fuarı ile ilgili ve 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenecek TTI Health Sağlık Turizmi Fuarı katılım detaylarını üyeler ile paylaştı.

Toplantıya ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Sayman Üye ve TURSAB Balıkesir ve Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün, 8. Meslek Komitesi Başkanı Şemset Kocaman ve sektör temsilcileri katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Turizm

Ticaret Bakanlığı Edremit Edremit Termal Turizm Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title