Haberler

Trabzonspor, Metalist Kharkiv'i 3-1 Yendi

Güncelleme:

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, 10 kişi kaldığı maçta evinde Metalist Kharkiv'i 3-1 yendi ve gruptan çıkmayı garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Trabzonspor sahasında Metalist Kharkiv'i konuk etti.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta ekibimiz son dakikalara doğru bulduğu golle maçı 3-1 kazandı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

GOLLER BELKALEM, MEHMET EKİCİ VE SEFA YILMAZ'DAN

Trabzonspor'un golleri 36. dakikada Belkalem, 86. dakikada Mehmet Ekici ve 90+4. dakikada Sefa Yılmaz'dan gelirken Metalist'in tek sayısı 68'de Homenyuk'tan geldi.

MEDJANİ KIZARDI

Trabzonspor'da Carl Medjani maçın 77. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 10 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu ve ikili averajda da önde olduğu Lokeren'i geride bırakarak üst tura yükselmedi garantiledi. Metalist ise sıfır puanla son sırada kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hüseyin Avni Aker Stadı Metalist Kharkiv Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (21)

zeynep:

Her yerde gururumuzsun başarılar trabzonum kim tutar seni

18
1
yanıtYanıtla
GsmobilWeb@haberler.com:

Helal Trabzon gs ts kardeştir hatta Trabzon bence artık liğ şampiyonluğunada göz dikmelidir

15
4
yanıtYanıtla
Galcim buse:

Bi gs li olarak ts yi tebrik ediyorum. fenev lilerdende tebrik bekliiim.

12
4
yanıtYanıtla
GECEKUŞU:

TÜRKİYENİN GURURUSUN TRABZON.

12
1
yanıtYanıtla
objektif:

artık uefa grupları aşırı dandik, asteras, metalist, lokoren, partizan legia gibi, köy takımları bu gruplardan konya, es es gibi takımlar bile çıkar, mühim olan bundan sonraki turlar, bence bjk de ts de elenir. gs nin rezili rüsva olduğu bu yılda, yinede ülke puanı açısından ts v bjk ye aferin.

2
10
yanıtYanıtla
FBYOZGATHH66:

Bir Fenerli olarak Ersun Yanal:in gönderilmesini kabullenemiyorum. . . TS : ye basarilar. . . Parlak günler onlara cok yakin . . .

9
0
yanıtYanıtla
giresun:

trabzona başarılar umarım uefada iyi yerlere gelir

8
0
yanıtYanıtla
Turan soyluMobil-IOS:

Sürekli takımı önde tutarak maçı force etmesi hocanın farkı işte bosingva yada ayrıca teşekkür etmek lazım aldığı para ana sütü gibi helal

3
1
yanıtYanıtla
ARSİN61:

FIRTINA ORTALIĞI YIKMAYA BAŞLADI KORKUN ULA BİZDE

2
1
yanıtYanıtla
sinerjiMobil-ANDROID:

Yanal, farkını göstermeye başladı.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title