Haberler

Vali Bilgin, Vize İlçesini Ziyaret Etti.

Güncelleme:

Vali BİLGİN, Vize İlçesini ziyaret etti.

Vali BİLGİN, Vize İlçesini ziyaret etti.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN 08 Haziran 2021 Salı günü çeşitli ziyaretler ile yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Vize ilçesini ziyaret etti.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN, Vize ilçe ziyaretine Çakıllı Beldesinde Trakya'da bir ilk olarak "Yarının Doğası Bugünden Yaratılır" felsefesiyle geleneksel eğitim anlayışına alternatif olarak ana okul binası, tarım alanı, hobi bahçesi, sosyal tesis, macera parkuru, gözlem kulesi, hayvan gözlem evi ve kum alanlarında "Öğrenciler Kendilerinin Öğretmeni Olacak" mottosuyla uygulanacak "Vize Orman Okulu Projesi" nin yapımına başlanacak okul alanında incelemelerde bulunarak başladı.

Vali BİLGİN, Vize Orman Okulu proje incelemesinin ardından doğal miras olarak kabul edilen, geçmişimiz ile geleceğimizin arasındaki yaşayan köprü tabiat varlıkları Anıt Ağaçlardan, Vize Çakıllı beldemizde bulunan 578 yaşındaki Çınar Ağacını gezerek, Anıt Ağacın gelecek kuşaklara daha sağlıklı şekilde aktarılması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından devam eden bakım çalışmaları ve tescil işlemleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Vali BİLGİN, Çakıllı Beldesindeki incelemelerine Saray-Kırklareli Bölünmüş Yol Projesi kapsamında Çakıllı Beldesinde yapımı devam Çevre Yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek devam etti.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN, Çakıllı Belde Belediye Başkanı Mehmet BAYRAM' ı ziyaret ederek, Pandemi ile mücadelede hayata geçirilen tedbirler ve yapılan çalışmalar ile halkımıza yönelik hizmetlere verdiği desteklerinden dolayı Teşekkür Belgesi verdi.

Vali BİLGİN, Çakıllı Beldesinde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemeler sonrası Vize İlçesinde, Vize Gençlik Merkezi olarak yapımı planlanan proje alanını gezerek, incelemelerde bulundu.

Vali BİLGİN, Vize İlçe ziyaretleri kapsamında Çavuşköy' de bölgemize has lezzetler ile üretim gerçekleştiren Lokum Atölyesini ziyaret ederek, işletme sahiplerinden üretim ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN, Vize İlçemizde son olarak PAGDER-Aslan Plastikçiler İhtisas Özel Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valimiz Sayın Osman BİLGİN'in Vize İlçe programında Kaymakam Elif Canan TUNCER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal KUŞOĞLU ile Çakıllı Belediye Mehmet BAYRAM ve Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri hazır bulundular.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Hisarcık Çakıllı Vize Toplum Toplum Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Mayıs Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar?
'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title