Haberler

Rektör Erdal'dan TÜDAM'a ziyaret

Güncelleme:

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (TÜDAM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (TÜDAM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kaya ve Genel Sekreter Prof. Dr. Selami Sezgin'in de yer aldığı ziyarette, Rektör Erdal, TÜDAM'ın geçmiş dönem faaliyetleri ve yeni dönem programları hakkında bilgi aldı.

TÜDAM Müdürü Prof. Dr. Kemal Polat, Rektör Erdal'a faaliyetler hakkında bilgi vererek ziyaretin anısına Kırgızların ulusal simgesi olan ak kalpak hediyesini takdim etti. Prof. Dr. Polat, "Sayın Rektörüm, TÜDAM'ı ziyaret ederek bizi onurlandırdınız, şahsım ve TÜDAM adına size çok teşekkür ediyorum. Ak kalpak Kırgız inanışlarına göre uğur getirir, size ve Üniversitemize uğur getirmesi dileğiyle bu ak kalpağı takdim ediyorum" dedi.

Rektör Erdal, TÜDAM'ın yürüttüğü bilimsel ve sanatsal etkinlikler ile ülkemizin Türk dünyasıyla olan ilişkilerini güçlendirme vizyonuna büyük katkı sağladığını belirterek Prof. Dr. Polat'a çalışmaları ve anlamlı hediyesi için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi müzeleri ve atölyeleri Sanat Tarihçisi Habibe Çalışkan'ın rehberliğinde gezildi. TÜDAM yerleşkesinin peyzaj çalışmasına ilişkin gerçekleştirilen bir toplantının ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Anadolu Üniversitesi Rektör Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Bakmadan Geçme

''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi?
Erdoğan'ın 'Müjde' olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Erdoğan'ın "Müjde" olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title