Haberler

TÜRKSOY'dan Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığına Ziyaret

Güncelleme:

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ve Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çakıcı, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek'i makamında ziyaret etti.

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ve Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çakıcı, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek'i makamında ziyaret etti. Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı Prof. Dr. Fırat Purtaş ve Genel Sekreter Ahmet Şevki Zengin'in de bulunduğu görüşmede üniversitemiz ve Türk Dünyasına katkıları konuşuldu.

Prof. Dr. Muhittin Şimşek, TÜRKSOY'un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye ve Kazakistan'ın kardeşliğine vurgu yaptı. Şimşek, tüm Türk Dünyası adına ortak çalışmalara TÜRKSOY ile devam edeceklerini bildirdi.

Tweet

Kaynak: Habermetre / Toplum

Muhittin Şimşek Fırat Purtaş Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title