Haberler

ESENLER SİNEMA AKADEMİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Güncelleme:

Eklenme tarihi 20 Ekim 2021ABONE OL ESENLER SİNEMA AKADEMİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI Sinema alanına yeni yetenekler kazandırmak amacıyla Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Sinema Akademisi'nin dördüncü dönem başvuruları başladı.

Eklenme tarihi 20 Ekim 2021

ABONE OL ESENLER SİNEMA AKADEMİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI Sinema alanına yeni yetenekler kazandırmak amacıyla Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Sinema Akademisi'nin dördüncü dönem başvuruları başladı. Pratik ağırlıklı dört aylık bir eğitimin verileceği akademiye başvurular 12 Kasım'a kadar devam ediyor.

ÖDÜLLÜ YÖNETMENLERDEN ÜÇ ALANDA EĞİTİM Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde düzenlenecek akademide dersler, yurtiçi ve yurt dışı festivallerden ödüllerle dönen, alanında deneyimli isimler tarafından verilecek. "Senaryo Yazarlığı", "Yönetmenlik" ve "Kurgu Teknikleri" alanlarında verilecek eğitimlere sırasıyla yönetmen Mehmet Bahadır Er, yönetmen Ahmet Toklu ve Özgür Kılıç verecek.

USTALAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK Sinema Akademisi'nde temel derslerin yanı sıra, alanında deneyim sahibi usta ve genç yeteneklerin konuk olarak katılacağı workshoplar da yer alacak. Sinemanın çeşitli alanlarından isimler, tecrübe ve görüşlerini akademi öğrencileriyle paylaşacak. Bu yıl ağırlanacak konuklar önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

KENDİ FİLMLERİNİ ÇEKECEKLER Üç aylık eğitim sürecinin sonunda öğrenciler kendi yazdıkları senaryoları, oluşturdukları ekiplerle çekecekler. Çekilecek filmler Esenler Belediyesi tarafından düzenlenecek bir gala gecesinde sinemaseverlerle buluşacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 12 KASIM Devam zorunluluğunun bulunduğu akademiye 18 yaşından büyük, sinemaya meraklı herkes başvurabilir. Başvurular 12 Kasım 2021 tarihine kadar devam ediyor. Başvuru için Esenler Belediyesi Sanat Evi'nin internet sitesi; esev. org ziyaret edilebilir.

Esenler'de Şerbet Tadında Ramazan Esenler Belediyesi, bir Osmanlı geleneğini daha yaşatıyor ve ağızlar geleneksel Ramazan şerbetiyle tatlanıyor. Ramazan ayının unutulmaya yüz tutmuş...

Kalem Yerine Hamur Tuttular Kalem tutan minik eller yarıyıl tatilinde kurabiye yaptı. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte kalem tutan Esenlerli minik eller...

15 Temmuz Şehitler Parkı Çok Sevildi Esenler Belediyesi tarafından hizmete açılan 15 Temmuz Şehitler Parkı, Esenler ilçe halkından yoğun ilgi görüyor. Park, özellikle hafta...

Esenler'de Tarihi Gün! 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Cumhuriyet tarihinin ilk Taş Camii'nin de aralarında bulunduğu beş dev eserin açılışını Cumhurbaşkanı...

Kaynak: Habermetre / Toplum

Esenler Haberler

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu

İstanbul Boğazı, gemi arızası nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

İstanbul Boğazı, gemi arızası nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

title