Haberler

Manchester United, Seneijder'i Transfer Edecek

Güncelleme:

İngiliz basını, Manchester United'ın Galatasaray'la maddi sıkıntı yaşayan Wesley Sneijder'i devre arasında transfer edeceğini yazdı.

The Sun gazetesi,Hollandalı yıldız Wesley Sneijder Galatasaray'ın yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle bu sezon ki alacaklarını ödemediğini açıklayınca, Premier Lig takımları Hollanda'lı futbolcunun transferi için atağa kalktığı belirtildi.

MANCHESTER, 3 YILDIR PEŞİNDE

Andrew Richardson imzalı haberde, başta Manchester United olmak üzere Premier Lig takımlarının Hollandalı milli futbolcunun peşine düştüğü vurgulandı. Üç yıldır Sneijder'in peşinde olan Manchester United'ın transfere daha özel ilgi gösterdiği yazıldı.

"PARA ALMADIĞIM DOĞRU"

Sun'ın haberi üzerine BBC başta olmak üzere bir çok İngiliz basın kuruluşu Wesley Snijder'in "Para almadığım doğru. Galatasaray finansal durumunu düzeltmek için çok gayret ediyor" dediğine dikkat çekerken Manchester United Tenik Direktör Van Gaal'ın Snijder'i transfer etmeyi amaçladığına dikkat çektiler.

VAN GAAL KAFASINA KOYDU

Cambridge News gazetesi Van Gaal'ın Dünya Kupası'ndaki öğrencisi Sneijder'i transfer etmeyi kafasına koyduğuna işaret etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Manchester United Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Gökhan:

bir galatasaraylı olarak adam haklı adamın parasını versinler adamda imzalasın. parasını almadan nie imzalasın ki ?

8
0
yanıtYanıtla
can:

galatasarayin herzamanki filimleri bu para odememe bide odemelerini nakit yaparlar cunku kara para akliyorlar nerden biliyorsun diye sormayin futbolcu kardeslerim var onlardan biliyorum yani

1
1
yanıtYanıtla
mehmet:

çilekler gidiyor tut tutabilirsen

0
0
yanıtYanıtla
SAMET:

kardeşim yanlış uygulamalar ile GS ve Türk futbolunu bitirmişler , şınayder gitse nolur bitse nolur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title