Haberler

    ZES Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonlarına İkinci Zam

    Güncelleme:

    ZES, 25 Nisan 2024 itibariyle elektrikli otomobil şarj istasyonları için ikinci bir zam yapacağını duyurdu. Fiyatlar ne kadar olacak?

    Geçtiğimiz ocak ayında elektrikli otomobil şarj istasyonları için yeni yıl zammı yapıldı. Bugün ise ZES, kullanıcılarına gönderdiği mesajda 25 Nisan 2024 itibariyle Elektrikli otomobil şarj istasyonları için ikinci bir zam yapılacağını duyurdu. Peki fiyatlar ne kadar olacak?

    ZES elektrikli otomobil şarj istasyonları zamlanıyor!

    Türkiye'de döviz kurunda yaşanan değişimler ve yüksek seyreden enflasyon nedeniyle birkaç yıldır belirli aralıklarla teknolojik ürünlerden dışarıdan aldığımız hizmetlere kadar birçok şeyin zamlandığını gördük. Nitekim bu süreç hala devam ediyor.

    Son olarak ZES ve birçok diğer şirket, 2024'ün gelişiyle birlikte elektrikli otomobil şarj istasyonları kullanım bedellerine zam yaptı. Aradan geçen 4 ayın, yani yılın ilk çeyreğinden sonra ikinci bir zam yapılacağı paylaşıldı.

    Ucuz Tesla Y, ucuz Togg T8X! Teknoloji Muhabbeti

    Buna göre, kabaca yüzde 8-9 seviyesinde bir fiyat artışının yaşanacağı duyuruldu. ZES tarafından elektrikli otomobil şarj istasyonları için yapılan bu zam, 25 Nisan 2024 tarihi itibariyle geçerli olacak. Diğer hizmet veren şirketlerin de fiyatlarında artış yapıp yapmayacağı şuan için bilinmiyor.

    Aşağıdaki tabloda da görebileceğiniz gibi AC Tip 2 soketler üzerinden yapılan şarj ücreti için bir zam yapılmayacak. Fakat DC 60 kW şarj ücreti 8 TL'den 8,49 TL'ye yükseliyor. Aynı şekilde DC 60 kW üstü şarj ücreti de 8,75 TL'den 9,99 TL'ye çıkıyor. Son olarak CHAdeMO Soketler ile yapılan şarjlar da 8,75 TL'den 9,99 TL'ye yükseliyor.

    Soket TipiEski Birim (TL/kWh)Yeni Birim (TL/kWh)AC Tip 2 Soketler6,506,49DC CCS (60 kW)8,008,49DC CCS (60 kW Üstü)8,759,99CHAdeMO Soketler8,759,99

    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Zam Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title