Haberler

    Yeni MacBook Pro'nun Kutusu Sızdırıldı

    Güncelleme:

    Apple'ın 30 Ekim'de düzenleyeceği etkinlik öncesinde, yeni MacBook Pro modelinin kutusu sızdırıldı. Sızdırılan görselde, MacBook Pro'nun tasarımında yapılan değişiklikler gözler önüne seriliyor.

    Apple, geçtiğimiz gün paylaştığı Scary Fast (Çok Hızlı Gelişmeler) etkinliği ile yeni Mac modellerine göz kırpmış oldu. 30 Ekim'de düzenlenecek etkinlikte bir iMac ve MacBook Pro'nun tanıtılması bekleniyor. Yeni sızıntı ise MacBook Pro'nun nasıl görüneceğini gözler önüne serdi.

    M3 çipli MacBook Pro kutusu sızdırıldı

    M3 çipli, yeni MacBook Pro modelinin kutusu olduğu iddia edilen bir görsel Çin'de ortaya çıktı. 30 Ekim'de düzenlenecek etkinlik öncesinde teknoloji devinin tasarımda yaptığı değişiklikleri gözler önüne seriyor.

    Twitter'da paylaşılan görsel, MacBook Pro'nun beyaz kutusuna oldukça benziyor. Dış kapakta, dizüstü bilgisayarın daha önce görülmemiş bir masaüstü arka planına sahip görüntüsü yer alıyor. Bu, iPhone 15 serisinin duvar kağıdına da benziyor.

    Apple a7 Pro rakibi: Qualcomm Snapdragon

    Sızdırılan görüntünün gerçekliği doğrulanamasa da, zamanlama açısından oldukça kritik bir dönemde geldi. Apple'ın 30 Ekim'de "Scary Fast" etkinliğini gerçekleştireceğini düşünürsek, yeni cihazların sevk edilmeye başladığını söylemek yanlış olmayacaktır.

    Daha önce analist Ming-Chi Kuo ve Bloomberg'den Mark Gurman, M3 destekli MacBook Pro modellerinin geleceğini iddia etti. Apple'ın henüz duyurulmamış M3 Max ve M3 Pro yongalarını test ettiği belirtildi. Bu işlemcilerin henüz tanıtılmadığını hatırlatmak gerekiyor.

    Etkinlikte, 14 inç ve 16 inç MacBook Pro versiyonlarına ek olarak, 13 inç MacBook Pro ve 24 inç iMac de bekleniyor.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Macbook Apple Teknoloji Haberler

    Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

    Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

    Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

    Bakmadan Geçme

    1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 2 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 2 Haziran burç yorumları nedir? Lewandowski kaç yaşında, bu sene kaç maç yaptı, kaç gol attı? Limon FC maçı CANLI izle! YouTube Limon FC Kunisports canlı nereden izlenir? Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? #129342 #127952
    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title