Haberler

    Yeni Bloggie ile Eğlenceyi Her Açıdan Yakalayın!

    İşte Full Hd Mp4 Video Klipler Çekebilen Sony'nin Yeni Hd Kamerası Bloggie'nin Özellikleri...

    Sony'nin fotoğraf ve video dünyasına iki modelle çıkartma yapan yeni bloggie konsepti mükemmel kalitede yaptığı çekimleri internette kolayca paylaşma olanağıyla birleştirerek eğlencenin dozunu yükseltiyor.

    Cepte veya çantada kolayca taşınan bloggie MHS-PM5K ve MHS-CM5 partilerde, seyahatlerde veya günlük hayatta hiçbir anı kaçırmamanızı sağlıyor.

    Sony'nin yeni HD Snap kamerası bloggie üstün görüntüleme ve paylaşım özellikleriyle kullanıcıların yaşam stilini zenginleştiriyor. Full HD MP4 video klipler ve 5 megapiksellik fotoğrafların yanı sıra 360 derece video çekimi ve izleme olanağı sunan bloggie dahili USB bağlantısı sayesinde çekimleri internette de paylaşmayı son derece kolaylaştırıyor.

    Renkli, hafif ve taşıması kolay olan bloggie hareket halindeyken de hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Yerleşik olarak bulunan PMB Portable yazılımı sayesinde bloggie ile anıları paylaşmak, seyahatteyken kişisel blog'unuzu güncellemek ve sosyal ağ uygulamalarına yükleme yapmak da son derece hızlı ve pratik. Yapılması gereken tek şey bloggie'yi USB yuvasından bilgisayara bağlamak.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title