Haberler

Yeni Apple Watch kullanıcılar artık iki parmaklarını bir birine değdirerek aramalara cevap verebilecek ve fotoğraf çekebilecek

Güncelleme:

Yeni Apple Watch Series 9, "Double Tap" özelliği ile kol saatinde dokunmadan işaret ve başparmak hareketiyle aramalara cevap verme, alarmları sessize alma ve fotoğraf çekme gibi işlevlere olanak tanıyor. Bu hareket algılama yeteneği, kullanıcılara saati dokunmadan kontrol etme imkanı sunuyor ve bir yazılım güncellemesi ile yakında kullanıma sunulacak.

Yeni Apple Watch'a gelen özellik sayesinde kullanıcılar kol saatine dokunmadan sadece başparmak ve işaret parmaklarını bir bir dokundurarak aramalara cevap verebilecek ve alarmları sessize alabilecek.

Yeni Apple Watch Series 9 satın alan kişilerin yeni bir jest yaptığını görmeye hazırlanın.

Apple'ın Salı günkü sonbahar etkinliğinde yeni bir "Double Tap" özelliği tanıtıldı. Bu özellik, yeni saati takan birinin basit bir tek el hareketi iletelefon aramalarını yanıtlamasına, alarmları susturmasına ve iPhone'ları aracılığıyla fotoğraflar çekmesine olanak tanır.

Apple yöneticilerine göre tek yapmanız gereken, hareketliliğiniz başka bir şekilde sınırlıysa - örneğin bir fincan kahve tutarken - başparmağınızı işaret parmağınıza dokundurarak aramayı yanıtlamaktır. Sonuç olarak, Series 9 sahipleri saatin ekranını dokunmadan kontrol edebilecek.

Akıllı saatin hareketi algılama yeteneği, "indeks parmağı ve başparmağın çift tıklama yaptığında kan akışında meydana gelen değişiklikler" tarafından tetiklenen yeni bir algoritmaya borçludur.

Fotoğraf çekmenin ve alarmları susturmanın yanı sıra, kullanıcılar ellerini hiç kaldırmadan müziği duraklatıp oynatabilecekler. Apple, jestin önümüzdeki ay bir yazılım güncellemesinde kullanıma sunulacağını söyledi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Teknoloji

Apple Watch Yazılım Apple Teknoloji Haberler

'Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?' dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

"Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?" dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title