Haberler

    Yeni 3d Tv'ler Geliyor

    Haziran Ayında Türkiye'de 3d Televizyonlarda Yeni Bir Dalga Gelecek. Bilin Bakalım Kim Getirecek?

    3D dünyasındaki iddiasını "mercekten göze" şeklinde tanımlayan, 3D platformunun öncülerinden Sony, yarattığı 3D dünyası, BRAVıA ınternet TV'nin getirdiği ayrıcalıklar ve Ev Sinema Sistemleri ile ilgili en güncel bilgileri Ses, Görüntü ve TV teknik sistemleri alanında uzman Sony Avrupa Teknik Pazarlama Kıdemli Yöneticileri Guido Huebner ve Tim Page'in Türkiye ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda paylaştı. Sony Eurasia A.Ş. Teknik Pazarlama Müdürü Mete Emiroğlu'nun ev sahipliğini yaptığı toplantıda, Sony'nin, Avrupa LCD TV ve ev eğlence pazarına dinamizm katacak olan 1080p Full HD 3D BRAVıA® TV'lerini, Haziran ayı itibariyle Türk tüketicisi ile buluşturacağı açıklandı.

    Yeni BRAVıA® TV'lerin, Full HD 3D ile yarattığı mükemmel görüntü kalitesine ek olarak, sinema ekranının güzelliğini ve detaylarını da doğrudan oturma odalarına getirdiğini belirten Sony Eurasia A.Ş. Teknik Pazarlama Müdürü Mete Emiroğlu, "Yeni Sony BRAVıA 3D TV'lerin sahip olduğu ımage Blur Reduction (görüntü bulanıklığını azaltma) ve Advanced Motionflow 200 Hz PRO teknolojisi sayesinde son derece düzgün, gerçekçi ve akıcı hareketli görüntüler elde ediliyor. Üstelik bu mükemmelliği, klasik 50 Hz'lik TV'lerden dört kat daha fazla performansla sağlıyor. TV'deki görüntülere gerçek sinema görüntüsü hissi vermek için ise yine Sony'ye ait olan yenilikçi LED arka aydınlatma teknolojisini kullanıyor" dedi.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title