Haberler

    Xperia Ray ile Hayatınızı Renklendirin!

    Sony'nin şık tasarımı ve parlak ekranıyla dikkat çeken yeni cebi Xperia Ray, çok yakında Türkiye'de!

    Sadece 9, 4 mm inceliğindeki Xperia Ray; altın, siyah ve beyaz renklerde sunulan şık ve asil formuyla size ışıltılı bir cazibe katacak. Xperia Ray'in Reality Display özellikli 3, 3 inçlik çizilmez mineral ekranı, görüntüleri kristal berraklığında sunan Sony Mobile BRAVIA Engine teknolojisi ve loş ortamda bile iyi fotoğraflar çeken Sony Exmor kamera sensörü ile hayatınızın büyülü anlarını ölümsüzleştireceksiniz. Otomatik odaklama desteğini geliştiren 8. 1 megapiksel çözünürlüğe sahip HD ana kameraya ek olarak Xperia Ray'in ön VGA kamerası ile arkadaşlarınızla görüntülü sohbet ederek hayatınıza canlılık katacaksınız.

    Xperia Ray, hızlı işlemcisi ve yaklaşık 7 saat konuşma süresi tanıyan uzun ömürlü piliyle dinamik temponuza ayak uyduruyor, 100 binden fazla ücretsiz Android uygulaması ile size en kişisel deneyimi sunuyor. Yalnızca 100 gram ağırlığındaki hafif ve ince tasarımlı Xperia Ray, gömlek ve kot cebinize rahatlıkla sığarak günlük hayatta mobilite sağlıyor.

    Fotoğraf ve video çekiminde titreşimi önleyerek profesyonel kayıt imkanı veren Xperia Ray, SensMe, TrackID ve xLOUD uygulamalarıyla kapsamlı bir walkman deneyimi de sunuyor. Multimedya tarafında Twitter-Timescape entegrasyonu, görüntülü görüşme, 3 boyutlu oyun, Infinity Button desteği sunan Xperia Ray; Google ve Sony Ericsson Exchange ActiveSync gibi gelişmiş hesap eşitleme seçenekleri de sağlıyor.

    Xperia kullanıcılarının sosyal medya deneyimini geliştirmek üzere tasarlanan Facebook inside Xperia uygulaması ile arkadaşlarınızın hangi şarkıları beğendiğini müzik çalarınızdaki Facebook eklentisi ile görebilir, YouTube gibi sitelerde şarkılarınızla video kliplerinize yapılan yorumları takip edebilirsiniz. Facebook inside Xperia, Facebook'a telefonunuzun resim galerisi, müzik çaları, rehberi ve takviminden ulaşmanıza imkan vererek beğen düğmesini Facebook'a girmeden kullanmanızı sağlıyor. Sony Ericsson'a özel Timescape uygulaması ise Facebook gibi sosyal medya uygulamalarını tek ekrandan kullanmanıza imkan tanıyor, Infinity Button da müzik kitaplığınızdaki şarkılar ve sanatçılarla ilgili video kliplerle albümlere aynı ekranda online olarak ulaşmanızı kolaylaştırıyor.

    Türkiye'de Ekim ayında satışa sunulacak olan Xperia Ray, Android 2. 3. 3 (Gingerbread) sürümüyle geliyor.

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    Bilgi için: Sony Ericsson

    Telefon: (212) 473 77 77

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title