Haberler

    Wozinak'tan "Jobs" yorumu!

    Apple'ın efsane isimlerinden Wozniak, bir kez daha "Jobs" hakkında konuştu; bakın neler dedi...

    Steve Jobs'un hayatını anlatan, Ashton Kutcher'in başrolünü oynadığı Jobs'un ilk resmi fragmanı geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Peki daha filmden daha önce ortaya çıkan görüntüleri beğenmeyen Apple kurucularından Steve Wozniak, yeni fragman hakkında ne düşünüyor?

    Kinja.com'a a konuşan Wozniak, Jobs'un filmde kutsal bir insan gibi yansıtılacağı hissine kapıldığını ama gerçeğin böyle olmadığını söylüyor. Macintosh pazarının Jobs'un yokluğunda Jobs'a tepeden bakanlar tarafından oluşturduğunu söyleyen Wozniak, Jobs'un döndüğünde iTunes mağazası, iPod, mağazalar, iPhone ve iPad gibi harika ürünlere imza attığını vurguluyor.

    İlk önizlemenin aksine bu kez kendini yansıtan karakterin fena olmadığını dile getiren Wozniak, Sculley ve Markkula gibi karakterlerin aşırı derecede sıradanlaştırıldığını ve sıradan kişiler gibi gösterildiğini söylüyor. Woznaik'a göre ikili, bilgisayarlar hakkında Steve gibi yüksek ideallere sahiplerdi.

    Filmi görene kadar onu yargılayamayacağını söyleyen Wozniak, ilk önizlemeyi hiç gerçekçi bulmamıştı. Jobs ile arasında önizlemedekine benzer bir etkileşimin hiç olmadığını söyleyen Wozniak, aralarındaki ilişkinin portre edilenden çok daha farklı olduğunu, kendisinin hiçbir zaman profesyonel gibi görünmediğini söylüyor.

    Bu arada filmin ilk olarak ortaya çıkan adı "jOBS"un "Jobs" olarak değiştirildiğini de söyleyelim.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Ashton Kutcher Steve Wozniak Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title