Haberler

    Winpatrol

    Bu program, sisteminizde bir bekçi görevi yaparak sisteminize sızan adware, keylogger, spyware gibi kötü niyetli yazılımları takip eder.

    Emre Çetinkaya - - Devamlı olarak internette bulunuyoruz. Hal böyle olunca sistemimiz internetten gelecek her türlü tehlikeye açık kalıyor. Bu yüzden sistemimizde çoğu zaman bekçi görevi yapacak bir programa ihtiyaç duyuyoruz. Winpatrol da bu konuda tam olarak aradığınız program.

    Winpatrol, sisteminizde sizden habersiz veya haberli çalışan programları, adware, keylogger, spyware, worm, trojan, çerez ve bunlara benzeyen diğer istenmeyen kötü niyetli yazılımları size görüntüleme ve takip etme olanağı sağlar.

    Böylece tehlikeler henüz oluşmadan tehlikeli yazılımların davranışlarına göre analiz edilerek koruma almanız sağlanır. Sisteminizi izleyen bu küçük program sayesinde güvenliğiniz kontrol altındadır. Ayrıca Winpatrol'un 20 dil desteği bulunmaktadır.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title